Onderlinge 2021 - Come and Play the love game @ WOODSHOT!

23 juni 2021


Jeugd toernooi: wo 25- zo 29 augustus 2021
Senioren toernooi: vr 27 augustus - zo 5 september 2021

Eind augustus wordt Shot, net als in 2020, 10 heerlijke dagen lang de plek om elkaar te ontmoeten, tegen elkaar te strijden en met elkaar te lachen. Eerst nog even genieten van een lange, zonnige zomer waarin we eindelijk weer veel meer mogen en dan is het al zover…..

Het allerleukste toernooi van Shot, onze clubkampioenschappen, beter bekend als 'de Onderlinge’ gaat weer van start op woensdag 25 augustus met het jeugdtoernooi; de senioren trappen af op vrijdagavond 27 augustus. UIteraard zorgen we voor een feestelijke opening dus noteer vrijdag de 27e alvast in de agenda!

Advies van de commissie….. veeg alvast de agenda’s leeg want het zou zo maar eens iedere avond een latertje kunnen worden. Onze nieuwe horeca manager Lex zal zorgen voor heerlijke happen tijdens het toernooi en uiteraard gaat de bar overuren draaien.  De Onderlinge Commissie staat te trappelen om voor een onvergetelijke week te zorgen, nieuws daarover volgt uiteraard.

En…..natuurlijk is er ook weer een thema (over de feestavond communiceren we nog een andere keer). Het thema haakt in op wat trendwatchers al voorspelden… deze zomer wordt ‘the summer of love’. Na zo lang op afstand te zijn geweest, hebben we elkaar echt weer nodig, dus 'let love rule'. Het park wordt voor deze 2021 editie omgetoverd tot een waar WOODSHOT park. Alles staat in het teken van het thema: 'Don't worry, be Hippie’.

Om alvast een beetje in de stemming te komen: WOODSHOT

Voel je de liefde al? Schrijf je snel nog voor je vakantie in via www.toernooi.nl

Net als vorig jaar kan iedere deelnemer zich voor maximaal 3 onderdelen inschrijven. Alleen leden die zowel padel- als tennislid zijn, kunnen zich voor beide opgeven.
Winstwaarschuwing!!!! Mocht je je voor 3 onderdelen opgeven, zorg dan dat je je agenda helemaal vrijhoudt tijdens de Onderlinge!

Come and play the love game! 

Liefs van de Onderlinge Commissie
Danielle, Sandra, Eliane, Hilde, Astrid, Geert, Rin-Sjoerd en Bertus

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist