Nieuwe Leden Toernooi

11 november 2019


Barbara, Marijke, Lenusya, Leo, Veroniek, Maarten, Niek, Astrid, Thijs, Willem en Karin. Een kleine greep van enkele tientallen nieuwe namen voor Shot Zeist. Ze kwamen zaterdagavond allemaal naar Shot voor het Nieuwe Leden Toernooi. Ik deed zelf ook mee. Dus stond er ook een Jan op het lijstje. Ik ben tenslotte ook kersvers lid. De week begon overigens slecht voor me, want tijdens het sporten zei er iets ‘knak’ in mijn linker knie. Maar ik moet een pols breken (de linker, ik ben links) om niet te kunnen tennissen.

De knie werd goed ingepakt waarna het kennismaken begon. Wat is nieuwe mensen ontmoeten toch leuk! En nog zoveel ook. Marijke van Son had alle nieuwe leden persoonlijk uitgenodigd en met behulp van de trainers in drie groepen ingedeeld. Een groepje negen, een groepje acht en een verzamelgroepje vijf/zes/zeven. Een enkeling bleef om onduidelijke reden weg. Jammer. Ze hebben een gezellige avond met leuk tennis gemist.

Op het fluitsignaal van Birgitte Klein Holte werd er vervolgens steeds een half uur getennist. Vervolgens waren er bitterballen en heerlijk kaasplankje van Enrico uit Zeist voor Christel, Sanne, Niels, Joske, Mathilde, Ric en Xavier. Om vervolgens weer een heerlijk uur te tennissen. Want wat was het een heerlijke tennisavond, lekker fris en windstil. Henriette van Aalderen-Sprée fluisterde me toe dat speciaal geregeld te hebben.

Martine, Constantijn, Niels, Pauline, Marieke en Walter maakten zich vervolgens op voor de tweede ronde tennis. Weer twee keer een half uurtje.

En daarna was er de borrel. Er gingen veel 06-nummers over de tafel. Om een keer af te spreken om een balletje te slaan. En heel veel flyers gingen er mee naar huis voor de voorjaarscompetitie en de laddercompetitie.

Ik heb geloof ik niet iedereen genoemd dus hier volgen nog Nicole, Tijs, Marianne, Joske, Arjen. Allemaal mooie nieuwe namen bij Shot Zeist.

Mijn knie blijkt weer een zwervend stukje kraakbeen rijker te zijn, zo bleek zondag. Komt goed!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist