Kaartverkoop gestart voor Diner on Court, veilingdiner voor TOPSHOT-programma

08 mei 2024


Wil jij een bijzondere zomeravond beleven op ons fantastische park? Kom dan naar ons eerste Diner on Court op Shot. Wellicht heb je er al iets over gehoord, we gaan op Shot vol ambitie aan de slag met onze jeugdtalenten. Naast de ruime aandacht voor de breedtesport waar we allemaal erg van genieten zijn er ook weer plannen om jong talent te stimuleren op onze vereniging. Maar, daarbij hebben we jullie hulp nodig! Dus wil je niet alleen een unieke avond beleven ook bijdragen aan een mooie toekomst voor jong talent op onze club? Kom dan naar ons bijzondere veilingdiner.  

Het doel van de avond is geld inzamelen voor ons TOPSHOT-programma. Het programma staat financieel onder druk omdat het voor het grootste deel wordt gefinancierd uit sponsoring. Met de opbrengst van de veiling kunnen veel jonge Shot-talenten getraind en begeleid worden en doorgroeien naar een topniveau in tennis en padel. Ons nieuwe jeugdbeleidsplan sluit hier nauwkeurig op aan.

Wanneer?
Op zaterdag 15 juni 2024 vanaf 18.00 uur.

Wat kan je verwachten?
Een betoverende midzomeravond. Als een echte ster neem je plaats op de baan en word je verrast met een mooi diner door een ervaren chef. Je maakt kans op (gegarandeerde) prijzen bij de loterij. Daarnaast kan je tijdens de veiling bieden op unieke kavels. Op deze feestelijke avond zal muziek ook zeker niet ontbreken en staan de TOPSHOT-jeugdspelers in dienst van jullie om er een onvergetelijke avond van te maken.

Kaartverkoop gestart
De kaartverkoop voor Diner on Court is inmiddels gestart. Wees er snel bij, want de kaarten zijn beperkt! Voor slechts €55 per couvert (maximaal 4 kaarten) krijg je toegang tot deze speciale dineravond, inclusief een welkomst-cocktail. Koop je kaarten in de club app. Kies onder in het kopje ‘club’, ga naar ‘agenda’, daar kun je klikken op 15 juni ‘Diner on Court’ en je plek aan onze unieke tafel veiligstellen.  

Laten we met elkaar van deze allereerste editie van Diner on Court een knallend succes maken. 

Nieuwscategorieën