Inschrijving Ouder-Kind Toernooi geopend  

13 mei 2024


Zondag 16 juni is het weer groot feest op Shot: het Ouder-Kind Toernooi 2024. De mogelijkheid om in te schrijven staat sinds kort open in de KNLTB-app. Via de agenda vind je op 16 juni de opties Padel en Tennis. Je kunt je voor één van beiden inschrijven.

Je speelt het Ouder-Kind Toernooi als koppel: een kind met een volwassene. Dit mag vader, moeder, opa of oma zijn. Of een favoriete buurvrouw. We spelen de wedstrijden in poules, die we gedurende de dag op sterkte indelen.

De wedstrijden draaien om plezier, de volwassenen spelen in dienst van het plezier van de kinderen, zowel je eigen kind als de tegenstander.  

We starten op zondag 16 juni om 09.30 uur met ontvangst met koffie, thee en lekkers. Om 10 uur starten de wedstrijden. Jullie krijgen halverwege een heerlijke lunch geserveerd. Rond 16.30 uur sluiten we af met een spectaculaire prijsuitreiking.

Kosten voor deelname zijn 30 euro per koppel (dus 15 euro per persoon). Je krijgt hiervoor een fantastisch toernooi, koffie/thee, ijs en heerlijke lunch.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Het Jagershuys, hét pannenkoekenrestaurant van Zeist. Zij stellen ook prijzen ter beschikking, dus dat wordt smullen! 

Nieuwscategorieën