Het gaat goed met padel op SHOT

23 juni 2020


Met een groeiend aantal padel-leden op SHOT, een goed bezochte toss en enthousiaste inschrijvingen voor de competitie, kunnen we wel zeggen dat het goed gaat met ons padel! Het wordt inmiddels aardig druk op de banen. Inmiddels zo druk dat er een wachtljst is voor seniorleden. Voor juniorleden is nog ruimte.

Voor de najaarscompetitie zijn 16 teams aangemeld; 14 voor senioren en 2 voor junioren. Met gemiddeld 6 spelers per team betekent dit dat bijna de helft van de padel spelers van SHOT geïnteresseerd is in het spelen van competitie! De competitie gaat in september van start (weeknummers 37 t/m 43, inclusief inhaaldata).

Om onze competitiespelers wat beter voor te bereiden en wedstrijdervaring te laten opdoen, organiseert de padelcommissie op zaterdag 27 juni vanaf 19.00 uur een intern toernooi. Aanmelden kan per koppel, via [email protected]. Elk koppel speelt minimaal 2 keer, bij winst natuurlijk meer. Afhankelijk van het aantal deelnemers duren de wedstrijden 20-30 minuten. Er is plek voor maximaal 21 koppels.

Eind augustus/begin september vindt de SHOT Onderlinge plaats. Dit jaar zal daar voor het eerst ook padel worden gespeeld. Meer informatie volgt binnenkort. Houd dus de website of de volgende Nieuwsbrief in de gaten!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist