Gezocht: nieuwe allround horecamanager (32-40 uur per week)

15 mei 2024


Zoek je een job die nooit verveelt? Adem jij gastvrijheid en heb je liefde voor de horeca? Zie jij jezelf als de spil van een sportieve vereniging? Kun jij met jouw ideeën onze horeca naar een hoger niveau brengen en deze concretiseren in acties die de harten van onze gasten sneller laten kloppen? Dan is dit jouw kans!

Wij zoeken

Als allround horecamanager leid je ons bruisende horecateam en ben je het gezicht van onze club. Je bent een gastvrij en representatief persoon met goede communicatieve vaardigheden. Je bent zelfstandig, accuraat en toont graag initiatief met oog voor detail. Daarnaast bezit je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent verantwoordelijk voor de hele operationele organisatie en je helpt het bestuur met het horecabeleid.

Je wilt samen met de vrijwilligers (leden van de vereniging), enkele horecamedewerkers en onze verenigingsmanager bijdragen aan de clubbeleving van onze mooie vereniging. Je bent bereid om je mouwen op te stropen en mee te werken in de keuken en achter de bar.

Onze horecamanager heeft een flexibele werkhouding en is bereid om ook in de avonden en weekenden te werken. In de zomer tijdens competitie, toernooien en evenementen werk je meer uren, in de winter minder. Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving. Vanzelfsprekend heb je een sportieve instelling. 

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken

 • Werving, planning, coaching en aansturing van het horecateam en de begeleiding van onze vrijwilligers bij hun bardiensten.
 • (Mede) bedenken en implementeren van nieuwe horeca-ideeën die bijdragen aan een gezonde sportclub en gezond (financieel) sportklimaat.
 • Zichtbare gastheer/-vrouw achter de bar en in de keuken.
 • Organiseren van een passend horeca-aanbod op speel- en trainings- en competitiedagen, en tijdens toernooien en andere evenementen.
 • Kunnen werken binnen budget en streven naar een optimale inkoop en productiviteit.
 • Voorraadbeheer, bestellen en ontvangen van goederen.
 • Zorgdragen voor een schone bar en hygiënische keuken.
 • Bewaken dat we aan de geldende regelgeving en vergunningen blijven voldoen.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding.
 • Je bent in het bezit van een SHV-diploma (of je bent bereid deze zo spoedig mogelijk te halen).
 • Je bent een ervaren horecaspecialist; je hebt je sporen verdiend in de horeca.
 • Je hebt ervaring in het motiveren, enthousiasmeren en aansturen van horecamedewerkers.
 • Je bent initiatiefrijk, gedreven en resultaatgericht.
 • Uitdagingen benader je met een positieve blik.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet mensen te overtuigen van jouw visie.
 • Je kunt de visie van Shot uitdragen.
 • Je kunt goed werken met Office-applicaties (Word, Excel).

Wij bieden

 • Een sportieve werkomgeving bij een bruisende en gezellige vereniging op één van de mooiste tennis- en padelparken van midden Nederland.
 • Een uitdagende en afwisselende functie voor circa 32 uur tot 40 uur per week met een salaris op basis van de Horeca CAO.
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling.
 • Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van één jaar (met intentie tot verlenging).

Je legt verantwoording over je werkzaamheden af aan het bestuurslid Horeca & Vrijwilligersmanagement van Shot.

Over Shot

Bij Zeister Tennis & Padel Club Shot geloven we in de kracht van verbinding. Met onze rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren '30, een groot groen sportpark, een modern clubhuis met een prachtig terras en iets meer dan 2.100 enthousiaste leden (waarvan 700 jeugdleden) uit Zeist en omstreken, zijn we een van de grootste en meest levendige tennis- en padelverenigingen van Nederland. Wij hebben op ons park 8 gravel tennisbanen, 3 match clay tennisbanen, 9 padelbanen en 2 pickleballbanen.

Shot is de laatste jaren snel gegroeid en kent veel verschillende leden. Wie je ook bent, we willen dat je je op Shot welkom, veilig, begrepen en gerespecteerd voelt. Je bent er thuis. We organiseren het hele jaar door veel activiteiten. We moedigen alle leden aan om betrokken te zijn en een steentje bij te dragen aan ons bruisende verenigingsleven. Zo zorgen we er samen voor dat onze club optimaal functioneert en voor iedereen een geweldige plek is om te sporten en elkaar te ontmoeten.

Wat ons uiteindelijk verbindt is onze gezamenlijke passie voor tennis en padel, ons verlangen naar sportieve uitdagingen, ons plezier in het gezellig samenzijn en onze liefde voor onze club. Samen vormen we een diverse maar hechte gemeenschap waarin we elkaar inspireren, uitdagen, ondersteunen en laten groeien. 

Procedure

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Rin-Sjoerd Zijlstra (voorzitter) op telefoon 06 11 62 57 12 of Carolyn Craanen (bestuurslid Horeca & Vrijwilligersmanagement) op telefoon 06 52 67 63 72. 

Zie je jezelf in deze rol binnen onze vereniging? Stuur dan je motivatie met je CV naar [email protected]. Wij verwachten je sollicitatie uiterlijk 9 juni 2024. 

Een commissie ingesteld door het bestuur zal de selectiegesprekken voeren. Deze commissie doet een voordracht voor de horecamanager aan het bestuur. Het bestuur voert de finale gesprekken met de voorgedragen kandidaat en neemt vervolgens een definitief besluit omtrent de aanstelling van de horecamanager.

Als je bij ons komt werken, vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Shot zet zich in voor een inclusieve werkcultuur. Iedereen met de juiste kwaliteiten is welkom om te solliciteren. Deze vacature wordt gelijktijdig binnen Shot en extern uitgezet.

Nieuwscategorieën