En nog één keertje dan……..Howdy lieve Shotters!

01 september 2023


En nog één keertje dan……..Howdy lieve Shotters!

En zo is er alweer een hele (gewone) week voorbij…het voelt alsof we op kamp zijn geweest! Cowboykamp op de Shot ranch, met iedere avond ‘bonte avond’! Best wennen nu hè? We ontvingen veel lieve, attente mailtjes met bedankjes én met de vraag hoe het nu met ons gaat. Tja….wel eens een cowboy met afkickverschijnselen gezien? Een inkijkje in onze levens van alledag:

Daan Dalton en Zorro plannen thuis alles tot op het halve uur en bij regen sturen ze kinderen, huisdieren en pakketbezorgers gewoon naar Hoenderdaal. Hilly controleert alle facturen minuscuul en tikt ze meteen af, terwijl ze ondertussen de boodschappen van de hele straat budgetteert. Cowboy Billy Been doet in de garage al 3 dagen eenzaampjes aan Silent Disco en Rin-Sheriff is alweer heel druk op Shot met échte Sheriff zaken. Onze Tiny Tim klust er thuis flink op los (en kan nu tenminste eindelijk iets afmaken). En Dolly Party en Miss Elie? Die hebben het thema voor volgend jaar alvast afgekaart, je kunt maar op tijd beginnen!

Vrijdag 23-08 t/m zondag 01-09-2024, zet daar maar vast een heel groot rood kruis in je agenda. En als je na deze 10 dagen denkt: “kan het eigenlijk nog wel leuker?” dan vermoeden wij van wel; we gaan er in ieder geval alles aan doen! Met één voorwaarde: dat jullie er allemaal weer zijn!  

Om de komende 12 maanden door te komen heeft die lieve Dolly, ons fenomeen in Hilversum, en passant nog even een weemoed-movie gemaakt……Of het leuk was! ‘Njoy! 

Misses and kisses,

Hilde, Daan, Hans, Rin-Sjoerd, Bertus, Tim, Sandra en Eliane

Nieuwscategorieën