Mike Hendriks is onze nieuwe horecamanager

28 juni 2024


Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe horecamanager, Mike Hendriks. Hij komt vanaf 9 juli ons horecateam versterken. Mike is 53 jaar en woont in Amersfoort. Hij heeft een achtergrond in de horeca en facilitymanagement en brengt een schat aan ervaring mee, onder andere bij Sodexo, Compass en American Express. Daarnaast heeft hij zich vrijwillig ingezet om de horeca binnen een aantal hockeyverenigingen naar een hoger niveau te tillen.

Mike is gedreven om samen met ons bestuur en de operationele organisatie de horeca verder te ontwikkelen. Zijn expertise ligt in het bedenken van horeca-concepten, het professionaliseren van de backoffice en het beter organiseren van processen. Uiteraard zal hij ook betrokken worden bij het team dat bezig is met de verbetering van de bar, de opslag- en koelruimten en de herinrichting van ons clubhuis. Verder is Mike gepassioneerd over gastvrijheid, wat goed aansluit bij de normen en waarden van onze club.

We willen Lieke, Myrthe en Miriam enorm bedanken voor hun inzet na het vertrek van Lex. Binnen twee weken hebben zij met toewijding en passie zijn taken overgenomen, waardoor de continuïteit van onze horeca gewaarborgd blijft. Als bestuur zijn we ontzettend trots op dit geweldige horecateam.

Myrthe blijft ook na de komst van Mike onze Foodmanager en behoudt in principe haar huidige taken, terwijl onze verenigingsmanager Lieke na haar zomervakantie haar reguliere functie weer zal vervullen. In de komende zes maanden onderzoeken we hoe de samenwerking tussen Mike, Myrthe en Lieke het beste vorm kan krijgen om de continuïteit van onze dienstverlening, afgestemd op de wensen van de leden, te garanderen.

Daarnaast willen we onze leden Marieke Zuidema en Alette Geerts bedanken voor hun waardevolle bijdrage aan het selectieproces voor de horecamanager. Marieke's ervaring in HR en Alette's achtergrond in de horeca hebben ons geholpen om tot de aanstelling van Mike te komen.

Vanaf 9 juli is Mike per e-mail te bereiken via [email protected] en telefonisch bereikbaar op nummer 06 15 17 25 04. We heten hem van harte welkom en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Met sportieve groet, namens het bestuur,

Carolyn Craanen
bestuurslid Horeca & Vrijwilligersmanagement

Nieuwscategorieën