Woensdagavond Toss

Van oudsher is er op SHOT op woensdagavond tossen. Op het afhangsysteem heet dat “racketmix”.

Voor wie?

De Toss is bedoeld voor alle leden die (nog) niet in een vast clubje tennissen of met een vast maatje, maar gewoon op de baan willen komen en recreatief willen spelen met anderen die er zonder afspraak ook zijn. Dat kan op elke woensdagavond vanaf 20.00 uur. Er wordt elk half uur een indeling gemaakt op de beschikbare banen; hiervoor wordt het aloude “rackettrekken” gebruikt: er worden zo willekeurige groepjes van 4 gemaakt, die zelf bepalen wie met/tegen wie speelt. Na een half uur wordt er gebeld en verzamelt iedereen zich bij de tossmaster (Nico). Voor het volgende halfuur wordt een nieuwe indeling gemaakt. In principe speel je zo een half uur gevolgd door een half uur rust; is het rustig, dan kun je vaker spelen.

Deze opzet is interessant voor leden die geen vaste afspraken kunnen of willen maken, maar zeker ook voor nieuwe leden om anderen te leren kennen. Je kunt zo een vaste speelmaat ontdekken of samen een groepje vormen om op een andere vaste avond en tijd te spelen. Of je sluit je gewoon aan bij de niet-gebonden vrije recreatieve spelers van SHOT!

Wanneer?

Dus: heb je zin om op woensdagavond lekker vrij te spelen zonder eindeloos bellen voor een tennispartner, kom dan vanaf 20.00 uur (later kan ook, elk half uur kun je aansluiten voor de volgende ronde en elk half uur kun je besluiten te stoppen). En na de Toss hoef je ook niet meteen naar huis….

Vanaf de start van het seizoen zijn de banen 3 en 4 voor de Toss gereserveerd.

Praktisch detail

Als de dames een gekleurd elastiekje om het handvat van hun racket doen, dan kunnen we zoveel mogelijk gemixte partijen samenstellen; dat werkt ook al jaren!

Elk seizoen

Tossen doen we overigens niet alleen in de zomer: ook in de winter hebben we veelal 4 tot 8 tossers op de woensdag op de baan!

Nico Beekman: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist