Padel - Toss

De Padel Toss is een ideale manier om laagdrempelig kennis te maken met padel en speelmaatjes te vinden. Gezien de grote hoeveelheid aan beginnende spelers en de nog beperkte training capaciteit, zetten we bij de start van het seizoen 2020 zwaar in op de Toss om zoveel mogelijk mensen aan het spelen te krijgen. We nodigen Shot leden uit om vooral ook geïnteresseerde introducees van buiten Shot mee te nemen. Niet-leden kunnen ook een mail sturen aan [email protected] om zich aan te melden.

Vanaf 20 mei is dubbelspel weer toegestaan. We spelen met maximaal 5 mensen per baan waarbij na elke game wordt doorgedraaid. Spelers worden zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld. Beginners zijn van harte welkom. Je zult merken dat je de eerste keer op de padelbaan al direct leuke partijtjes kunt spelen, zeker als je al enige tenniservaring hebt. Er is minstens één ervaren Padeller aanwezig voor uitleg en begeleiding.

Introducees zijn ook welkom. Zij betalen 5 euro vooraf bij de kassa (alleen pin). Een racket kan gehuurd worden voor 3 euro.

Ook voor ervaren spelers is de Toss een mogelijkheid om nieuwe tegenspelers te vinden. 

Inschrijven voor de Toss is verplicht omdat niemand op het park aanwezig mag zijn die niet vooraf is aangemeld. Padel leden kunnen zich aanmelden via de Knltb ClubApp. Kies in de app Club/Agenda en selecteer het gewenste Toss moment.

Momenteel zijn de Toss momenten:

  • Woensdagochtend 10:00 uur - 11:00 uur
  • Vrijdagochtend 10:00 uur - 11:00 uur
  • Vrijdagavond 20:00 uur - 22:00 uur. (niet tijdens competitie!)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist