Padel - Proeflessen

Om laagdrempelig kennis te maken met padel bij Shot, is het mogelijk om eenmalig een pakket van proeflessen af te nemen. Deze proeflessen zijn toegankelijk voor zowel alle Shotleden als geïnteresseerden die (nog) geen lid zijn. Vanaf april 2020 starten we de proeflessen met de volgende tarieven.

  • Junioren (4-10 jaar): 4 trainingen van 50 minuten voor € 42,50 p.p. 
  • Junioren (10-17 jaar): 4 trainingen van 50 minuten voor € 42,50 p.p.
  • Senioren (vanaf 18 jaar): 4 trainingen van 50 minuten voor € 55,00 p.p.

Voor alle padel proeflessen worden groepen gevormd van 4 personen en voor alle lessen geldt dat de huur van een racket is inbegrepen.

Na deze trainingen kan je beslissen of je padellid (al dan niet in combinatie met tennis) wilt worden bij Shot als je dat nog niet bent.

NB: In de periode na de corona sluiting biedt Shot de Padeljeugd de mogelijkheid om gratis proeflessen te volgen. Ook niet-leden komen hiervoor in aanmerking en zij betalen 5 euro per les. Bij alsnog lid worden vervallen deze kosten. De plaatsen voor niet-leden zijn beperkt. Vanwege hygiëne regels verwachten we dat iedereen een eigen racket en drie gemarkeerde ballen meeneemt.

Interesse en aanmelden?

Stuur dan een e-mail aan [email protected] met vermelding van naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en tennis/padel ervaring. Geef hierbij ook aan met wie je eventueel samen wil trainen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist