Zeer geslaagd Shot Open Jeugdtoernooi

28 juni 2024


Van 17-23 juni streden meer dan honderd jeugdtennisspelers om de titels tijdens ons eigen Shot Open Jeugdtoernooi. Er is gespeeld in de categorieën Groen, Geel 11-14 jaar en Geel 13-17 jaar. Singels en dubbels, jongens en meisjes. Met slechts één natte avond op dinsdag en een bui op vrijdag konden alle wedstrijden doorgaan, gevolgd door een spannend finaleweekend.

Onze eigen jeugd deed fantastisch mee in het sterke deelnemersveld. Dat leverde maar liefst zes Shot-winnaars op. Veel eigen jeugdleden hebben prachtige partijen laten zien, veel geleerd en genoten.

In de jongste categorie vond op zaterdagochtend het Oranje-event plaats (voor het aanstormend talent met de 'oranje bal', maar zeer toepasselijk in deze EK-periode). Na een leuke warming-up onder leiding van Stuart de Koning werden wedstrijdjes afgewisseld met limonade en een ijsje.

Kortom, voor elke leeftijd was het toernooi geslaagd. En ook voor de vele ouders die enthousiast kwamen aanmoedigen.

Alle winnaars van het Shot Open Jeugdtoernooi 2024 vind je hier >

Sinds dit jaar hebben we het Shot Open Jeugdtoernooi in juni op de KNLTB. Daar zijn we heel blij mee. En natuurlijk kijken we al weer uit naar volgend jaar.

Nieuwscategorieën