Yes, we mogen weer! (Maar hou je wel aan de afspraken!)

14 mei 2020


De belangrijkste regel waar alle leden van Shot zich aan moeten houden is het online reserveren van een baan. Excuses als: ik heb geen app op mijn mobiele telefoon, ik heb geen mobiele telefoon of computer gelden helaas niet. Niet digitaal kunnen afhangen betekent niet tennissen helaas.

Nogmaals een korte uitleg over het digitaal afhangen. Dat kan via de website van Shot (www.shotzeist.nl) en via de clubapp die voor zowel Android-telefoons als de iPhone te downloaden is. Op de website staat rechts bovenin een knop met de titel Mijn Club. Daar kun je je bondsnummer en wachtwoord invoeren. Je bondsnummer staat op de ledenpas. Weet je je wachtwoord niet (meer) dan kun je dat achterhalen door je e-mailadres in te voeren. Dan wordt je wachtwoord gereset en kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. Belangrijke opmerking: reserveren lukt op de een of andere manier niet via de iPad. Dus gebruik computer of telefoon.

En oh ja, het is niet de bedoeling dat er via ProFit het park betreden wordt. Dit is niet plezierig voor Profit. Er wordt daar dit jaar nog een hek geplaatst. Ingang is dus echt via het hek dat je kunt openen met je telefoon. Het telefoonnummer voor het hek is: 0033 667681033. Alleen als je je eigen mobiele nummer hebt geregistreerd bij de club, zal het hek opengaan. Bij het verlaten van het terrein moet dat nummer ook worden gebeld.

Er kan overigens maar maximaal één dag van tevoren afgehangen worden tot een paar minuten voor aanvang. Dit is gedaan om iedereen de kans te geven om te tennissen. Een jaarreservering is helaas onmogelijk...

Nieuwscategorieën