We want you

30 januari 2021


Beste Shotter,

Ondanks alle onzekerheden zijn we op dit moment al vol in de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In deze tijd word je je er ook weer van bewust dat we veel vrijwilligers nodig hebben om de club met elkaar zo succesvol mogelijk te organiseren. Ik wil hierbij dan ook een oproep doen voor verschillende commissies die onderbemand zijn. Waar ligt jouw passie en hoeveel tijd heb jij om aan de vereniging te besteden? 

Penningmeester bestuur

Na vele jaren gaat Jos van der Meer stoppen. Ben jij goed met cijfers en kan je in samenwerking met de administratie inzicht geven in de financiële ontwikkelingen van de vereniging (bar, contributie, sponsoring, trainingen) en je mede bestuursleden hierin meenemen? Verder verzorgt de penningmeester o.a. in samenwerking met de ledenadministratie de facturatie van de contributie aan de leden. Wil je meehelpen? Jos neemt graag contact met je op om je het een en ander te vertellen over deze leuke functie. En… wie wil er nu niet gezellig met ‘ons’ deze leuke club besturen???
 

Activiteitencommissie

Het gaat om jeugd- en senioractiviteiten. De activiteiten worden verdeeld over de verschillende leden van de commissie zodat iedereen 1 of 2 keer per jaar iets organiseert. Denk aan activiteiten voor de jeugd zoals het pyjamatoernooi op Hemelvaart, bezoek ABN AMRO tennistoernooi en de Davis Cup week.
Ook voor het Shot Open Jeugdtoernooi, dat wij altijd in maart organiseren niet alleen voor Shot jeugd maar ook voor jeugd van andere clubs, zoeken wij voor 2022 een nieuwe voorzitter. Na vele jaren gaat Marnie de Koning na deze editie (als het doorgaat) stoppen dus een ideaal jaar om samen met haar het een keer te organiseren en daarna het stokje over te nemen.
Senioractiviteiten zijn o.a. het vriendinnentoernooi, het wijkentoernooi en het snerttoernooi. 
 

Tenniskids

Op een aantal zondagochtenden in het voor- en najaar van 9-11 uur zijn er veel jeugdspelers op ons park die meedoen met de rode en oranje competitie. Twee bevlogen leden organiseren dit, maar ze kunnen nog wel wat extra hulp gebruiken om de begeleiding in goede banen te laten verlopen. Iets voor jou?
 
Commissieleden SHOT Open

Maarten van Maanen en Peter Jan de Koning zijn dé organisatoren van het Open Toernooi. Zij worden tijdens het toernooi hierin ondersteund door enkele commissieleden. Heb je ambitie om te helpen bij een prestatief tennistoernooi? En kan jij je een hele week vrijmaken van werk, thuis en andere verplichtingen? Dan zoeken we jou! 

Barcommissie

Onder leiding van een horecamanager (op dit moment loopt sollicitatieprocedure) zal de barcommissie samen met de vrijwilligers en JP’ers verantwoordelijk zijn voor het clubhuis, de bar en de keuken. Heb je een achtergrond of ervaring in of passie met de horeca dan is dit misschien iets voor jou. De wijze waarop we het nu gaan organiseren zorgt voor meer professionaliteit en betere verdeling van de vrijwilligerstaken. 
 

Sponsorcommissie

Wie kan het 'product' Shot goed verkopen? Ken je bedrijven of heb je contacten die geïnteresseerd zijn in de doelgroep die tennist bij Shot? Dan ben jij onze vrouw/man. 
 
Club van 100
We zijn heel blij met (niet)leden die jaarlijks € 100,00 doneren aan de Club van 100. Om dit bestand op peil te houden en de Club van 100 leden te betrekken bij SHOT, zoeken we een vrijwilliger die dit op zich wil nemen. 

Communicatie

Birgitte deelt deze commissie op dit moment met drie hele leuke leden, maar er mag nog wat bij. Goede communicatie met de leden en de juiste informatievoorziening op website, app, nieuwsbrief, social media en mail is enorm belangrijk voor ons, zeker nu er zoveel veranderingen zijn door de komst en uitbreiding van padel en heel veel nieuwe tennisleden.  Misschien iets voor jou? 
 
Vele handen maken licht werk dus jullie reactie wordt op prijs gesteld. Stuur een email naar [email protected]
 
 

Nieuwscategorieën