Van de Voorzitter

04 juni 2019


Beste Shotter,

Na de afsluiting van de succesvolle voorjaarscompetitie met vele kampioenen staan we nu aan de vooravond van de activiteiten tussen Shotters onderling en haar gasten. Ik denk dan aan het wijkentoernooi, het (groot)ouder/kind toernooi, het leerlingentoernooi en het vriendinnentoernooi in de maand juni. Ook de interne vrijdagavondcompetitie begint weer. Kijk eens op de website onder het kopje activiteiten voor meer info.

En hebben jullie je al ingeschreven voor onze lustrumeditie van het Gazelle Open Shot Toernooi vanaf 8 juli? Het thema is `back to the future’ en zowel de toernooi- als de feestcommissie zijn hard aan het werk om hier een gigantisch spektakel van te maken.

Wat is er de afgelopen maanden allemaal gebeurd?

We hebben afscheid genomen van Sas als groundsman. Ook zal hij het huis en de ruimte eromheen de aankomende weken ontruimen. We zijn heel blij dat Tennis Totaal meteen het onderhoud heeft overgenomen maar we streven naar een vaste groundsman op ons park. Iemand die met hart en ziel voor onze banen zorgt zoals Sas dat altijd gedaan heeft. Wij zijn in gesprek met iemand en ik hoop dat we jullie de aankomende weken daar meer informatie over kunnen geven.

Padel

De resultaten van de enquête over padel staan op de website: leden hebben deze ingevuld en 81% hiervan staat positief tegenover padel. Voor ons is dit voldoende reden om het business plan verder uit te werken. Belangrijk is te vermelden dat er nog niks definitief besloten wordt zonder overleg met en toestemming van de leden.

Profit

De commissie herinrichting park is actief met Profit in gesprek om een definitieve bestemming voor hun activiteiten te zoeken op ons terrein. Hun tijdelijke uitbreiding is voor een periode van 3 jaar en ook de bestemming van het oude huis op het terrein wordt heroverwogen.

Technische commissie (TC)

Onze nieuwe voorzitter TC, Ronald Eleveld, is aan de slag gegaan en gaat samen met de TC nadenken over de verdere evolutie van de VJC. Onze 2 nieuwe trainers Harry van Reek en Ruben Fernhout zijn inmiddels aardig thuis op de vereniging. Ruben, die we al kennen als speler van het eerste team op zondag, ziet de vereniging nu eens van een andere kant.

Breng je stem uit

Wist je dat wij meedoen met de Verkiezing Club van het Jaar, dat door de Rabobank en enkele andere (sport) organisaties georganiseerd wordt? Je kunt nog tot 7 juni stemmen en elke stem is belangrijk. Doe mee en stem op onze mooie vereniging! Meer info vind je hier.

Plannen

Het ledenaantal staat op dit moment op ongeveer 950 leden. De proeflessen zijn bijna allemaal afgelopen en hopelijk komen hier nog veel nieuwe leden uit voort. We hebben de ambitie uitgesproken om dit jaar op de 1000 uit te komen dus er is nog werk aan de winkel!

Om al onze plannen en ambities verder toe te lichten zullen we nog vlak voor de zomervakantie met een voorlichtingsavond komen. De datum hiervoor moeten we nog plannen.

Ik wens jullie allemaal veel tennisplezier en zie jullie graag terug op het park.

Simone Sars-Huijser van Reenen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist