Van de voorzitter

20 januari 2021


Beste Shotter, 

In de week van Blue Monday breng ik jullie graag een beetje licht in de duisternis. Waar kunnen we ons op verheugen als ‘het’ straks weer mag. 

Competitie

Voor de competitie heeft iedereen zich weer massaal opgegeven. 72 competitie teams tennis en 24 teams padel. Bob Werner, Miriam Essink en Hans Scholten hebben er hard aan gewerkt om iedereen een plekje te bezorgen. 

Training

De inschrijfformulieren voor de tennistraining staan op de website dus geef je snel op. Het inschrijfformulier voor de padeltraining is aankomend weekend beschikbaar. Aankomend jaar zal er in de avond op maximaal 4 tennisbanen les gegeven worden. Op de padelbanen zal op 1 baan les gegeven worden. Als de nieuwe banen klaar zijn kan dit uitgebreid worden naar 2 banen. 

Vrij tennissen

Om de druk op de tennisbanen te verlichten in de piekuren zijn we nog aan het denken over de beste maatregelen. Ik denk aan bijvoorbeeld: alleen dubbel toegestaan van 20 tot 21 uur, op halve uren wissel zodat 21.30 – 22.30 nog afgehangen wordt en een extra uur geeft op de avond. Van 22 tot 23 uur vindt iedereen eigenlijk te laat. Of 50 minuten in plaats van een uur tennissen? 

Clubhuis

De aanmeldingen voor tennis en padel blijven gestaag binnenkomen. En met het vooruitzicht van zoveel leden willen we de horeca ook iets professioneler aanpakken. Geen pacht constructie maar wel een stukje professionaliteit inhuren om ons te helpen het serviceniveau te verbeteren. De gesprekken voor een horecamanager vinden de aankomende week plaats. Om het terras en clubhuis klaar te maken voor het nieuwe seizoen zullen er wat kleine aanpassingen aan het meubilair en clubhuis gedaan worden. 

Bardienst

Dan moet ik toch even terugkomen op de bardienst 2020. Door overmacht hebben heel veel leden geen bardienst kunnen draaien terwijl ze zich wel hadden ingeschreven. Ik had verwacht dat we dat tussen januari en maart 2021 zouden kunnen inhalen door open te blijven maar dit is ons niet gegund. Er is geen goede oplossing te vinden en de toekomst onzeker dus hebben we met het bestuur besloten er een streep onder te zetten. Pech, vergeten en weer beginnen met een schone lei. We blijven het hele jaar open en ieder lid gaat 2 bardiensten draaien tot maart 2022. 

Planning bouw

Dan de planning omtrent de bouw van de padel- en tennisbaan. De vergunning voor de padelbanen is binnen. De start van de bouw staat gepland op 15 februari, als het weer ons goed gezind is. Er is een doorlooptijd van 8 tot 9 weken, wederom als het weer ons goed gezind is, dus ik verwacht de banen klaar op 1 mei. De vergunning voor de tennisbaan verwachten wij pas medio maart binnen te hebben en om geen valse hoop te geven, gezien het te volgen traject daarna, zal deze op zijn vroegst op 1 juni klaar zijn. 

Tot slot

Graag wil ik jullie uitnodigen de enquête in te vullen over hoe tevreden je bent op onze vereniging. Dit doen we voor het 3de jaar op rij en is belangrijk voor ons als bestuur. Mag ik je vragen hier een paar minuten aan te besteden? 

Ik hoop jullie allen online te begroeten op 15 februari om 20 uur tijdens onze jaarlijkse ALV waarin wij officieel het jaar 2020 zullen afsluiten en de plannen voor 2021 zullen presenteren. Ook hebben wij de nominatie ‘vrijwilliger van het jaar’. Wie denk jij dat in de prijzen valt? 

Sportieve groet,

Simone Sars 

Nieuwscategorieën