Van de voorzitter

24 augustus 2021


De vakantie zit er bijna op en het is weer gezellig druk geworden op het park. Iedereen wil graag nog even oefenen voor de Onderlinge die morgen van start gaat met de jeugd.

@woodshot

Het thema van de Onderlinge is dit jaar @woodshot. Voor de senioren gaan we vrijdagavond van start met een Gin Tonic borrel en natuurlijk verwacht ik jullie deze week allemaal in passende kledij. We gaan er een mooi feest van maken. Helaas is er nog een aantal coronaregels waar we ons aan moeten houden. De belangrijkste zet ik voor jullie nog even op een rijtje.

  • Het clubhuis moet om 00.00 uur sluiten
  • We houden de 1,5 meter in acht
  • Bezoekers registeren zich via de QR code
  • Er is wel muziek maar geen disco, er mag niet gedanst worden…

Hieronder de belangrijkste data! Zet deze in je agenda.

Lex Roukes, onze horecamanager, staat met zijn team en onze vrijwilligers voor jullie klaar. Er kan elke dag gegeten worden. Het menu vind je hier

En verder

Inmiddels is de vergunning voor de aanleg van een nieuwe tennisbaan door de gemeente afgegeven. Over de aankoop van de grond zijn we echter nog in overleg met de gemeente.

We zullen eind september / begin oktober een vergadering houden om jullie helemaal bij te praten en tevens onze nieuwe penningmeester te installeren. De Onderlinge is bij uitstek de gelegenheid om ons als bestuur aan te spreken. Dus zijn er vragen en/of opmerkingen, schroom niet en deel deze met ons!

Wachtlijst

Het bestuur heeft besloten de mensen die voor 1 juli op de wachtlijst stonden per 1 oktober lid te maken. Dit is zowel voor tennis als voor padel en bij elkaar zijn dit ongeveer 180 personen.

Het hele bestuur hoopt jullie in grote getale op het park te mogen begroeten de aankomende 10 dagen!

Don’t worry, be hippie!


Simone Sars-Huijser van Reenen

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist