Van de voorzitter

22 maart 2020


BANEN KAPOT GETRAPT!

Drie volle dagen heeft Stefan samen met twee andere groundsmannen gewerkt aan baan 9 en 10. Op woensdag en donderdag jl. zijn deze banen volledig vernield door LEDEN van SHOT! De steunpalen zijn eigenhandig omhoog gezet, de netten die buiten de baan opgerold lagen zijn erop gehezen, waardoor de koorden kapot zijn getrokken, stokken uit het bos eronder gezet en tennissen maar...kapot getrapt tot op het lava....Tijdens de reparaties op vrijdag hebben kinderen baan 5 en 6 kapot getrapt.

Is het coronavirus naar de hoofden van deze leden gestegen?

Er zijn twee redenen waarom de banen en het park gesloten zijn:

Ten eerste zijn de banen gesloten omdat door het slechte weer het onderhoud verlaat uitgevoerd wordt. De banen zijn nu nog te zacht. Ze moeten elke dag gewalst worden totdat ze hard genoeg zijn om bespeeld te worden. U weet allen dat daarom het vrijspelen en de lessen 2 weken uitgesteld waren. Wij hebben dit op allerlei manieren, via antwoordapparaat, website, nieuwsbrieven, aan u laten weten.

Ten tweede is het park gesloten vanwege het coronavirus. Het is VERBODEN het park te betreden. Het toch betreden van de accommodatie is een overtreding van de noodverordening. Dit kan zelfs resulteren in een geldboete van maximaal € 4350,- of een gevangenisstraf van 3 maanden! Wij hebben sinds enkele weken bewakingscamera's laten installeren en zullen deze inzetten indien nodig om overtreders op te sporen. Alleen voor de bouw van de padelbanen en onderhoud van de tennisbanen en het park mogen mensen het park betreden. 

Praat met uw kinderen over de risico's en de genomen maatregelen. De maatregelen dragen bij aan het voorkomen van een nog grotere uitbraak.

Vanaf heden zal iedereen die zich voor 6 april op de banen van Shot begeeft geschorst worden. 

Gebruikt u allen uw gezond verstand en zorg dat u gezond blijft.

Sportieve groet,

Simone Sars

Nieuwscategorieën