Van de voorzitter

31 mei 2018


 Beste SHOT-leden,

Het einde van de competitie nadert en dit is een mooi moment om weer eens wat te schrijven. Aankomende zondag worden de kampioenen gehuldigd tijdens de afsluitende BBQ. Iedereen heel erg bedankt voor jullie inzet, op de baan, als VCL of achter de bar.

Tijdens de Jeugd District Kampioenschappen is ons SHOT-lid Wouter van Hilllegersberg eerste geworden bij de jongens groen 9-10 jaar. Hij mag nu meedoen aan de landelijke kampioenschappen. We zijn trots op hem en wensen hem veel succes.

Vanavond, woensdagavond, wordt bekend gemaakt of Mirjam Berkhout op het Zeister Sportgala de prijs Sportvrouw 2017 zal winnen. Spannend!

Meer dan 100 nieuwe leden
Wat hebben wij als bestuur, trainers en vrijwilligers de afgelopen weken allemaal gedaan? In 2 maanden tijd  is het ons gelukt om meer dan 100 nieuwe leden te werven en we gaan nog even door. De aanmeldingen voor proeflessen komen nog steeds binnen wat door de trainers super wordt opgepakt. We hebben weer positieve publiciteit (5! hele pagina's) gehad in Centre Court, het vakblad van tennissend Nederland.

Blaashal per 1 oktober
Voor en op de bijzondere ALV van 15 mei zijn de plannen omtrent de blaashal aan de leden uitgelegd en goedgekeurd. Een nieuwe stichting is in oprichting en de financiering is bijna rond. Binnen 2 weken zullen we meer info hebben voor de leden welke uren voor hen beschikbaar zijn om te huren. Achter de schermen gaat de hele werkgroep gewoon lekker door om te realiseren dat hij er op 1 oktober staat!

Renovatie banen en SHOT open
Aanstaande maandag begint de renovatie van baan 11 en 12. Deze gravel banen zullen onder afschot gelegd worden. Dit betekent dat door een minimaal niveauverschil (midden hoger dan de zijkant) het water via drainage goten aan de zijkant wegloopt. Na regen kan er sneller weer gespeeld worden. Dit zal een kleine 3-4 weken duren en is klaar voordat ons Open Toernooi op 9 juli begint. Trouwens hebben jullie je daar al voor ingeschreven? Zo nee, doe dat dan snel want dit is een super gaaf toernooi. Doe je niet mee? Kom dan zeker eens een kijkje nemen want er zit ook een Nationaal Ranking Toernooi aan vast en daar spelen de toppers van Nederland.

Nieuw logo
We hebben een nieuw logo goedgekeurd en zullen in onze communicatie vanaf nu allemaal dezelfde logo's gaan gebruiken. Er waren vier verschillende versies in omloop en omdat we aan de vooravond staan van onze nieuwe clubkleding lijn, vonden wij dat ook dit aangepakt moest worden. We zullen nu vlaggen en banners bestellen zodat de vlaggenmast weer eens goed gevuld is! Als je het logo nodig hebt voor het maken van flyer of ander promotiemateriaal, dan kun je een digitaal bestand aanvragen bij de communicatiecommissie.

Speeltuin
We zijn verheugd te melden dat we een nieuwe speeltuin commissie onder leiding van Liselot van Elsen hebben. Zij gaan ervoor zorgen dat nog dit jaar een nieuwe plek gerealiseerd wordt voor de kids!

Hekwerk en verlichting
Over enkele weken komt er een nieuw hekwerk aan de voorkant van de straat en zal de parkeerplaats ook professioneel verlicht gaan worden. Dit zal de veiligheid van ons park en de bezittingen van de leden ten goede komen. Ook de commissie duurzaamheid, onder leiding van Robert Jan van Son, is actief bezig om een plan te maken voor besparing op gas en elektra.

Meehelpen?
Wil je ook meehelpen onze geweldige club nog beter te maken? Jouw hulp, hoe klein ook, is zeer gewenst, dus meld je aan via [email protected]

Tot op SHOT,

Simone
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 691 31 78

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist