Van de voorzitter

01 september 2019


Beste Shotters,


Aan de zomervakantie komt nog geen einde. Deze en volgende week zijn we allemaal te gast op de camping in Zeist. De slippers hoeven alleen maar ingeruild te worden voor de tennisschoenen.

Het belooft een mooie week te worden. De jeugd heeft de aftrap al gedaan en ik heb leuke foto’s voorbij zien komen. Zelf ben ik zondag pas weer in Nederland en met een lege koelkast eet ik graag een hapje mee op Shot. In de speciale nieuwsbrief van de Onderlinge is allemaal te lezen wat er te doen is en wie er wat kookt.

Aan de vooravond van het tweede gedeelte van het seizoen wil ik jullie graag meenemen met wat het bestuur dit najaar nog in petto heeft voor jullie:

Zonnepanelen

De zonnepanelen zijn besteld en worden volgende week op het dak van het clubhuis geplaatst. Vanaf maandag 2 september beginnen de werkzaamheden.

Renovatie banen

In september zullen we een beslissing nemen welk baanvak nog onder afschot gerenoveerd zal worden. Ervaring van de andere 4 banen heeft geleerd dat er toch lange tijd nodig is om de banen goed te krijgen. Vlak voor de winter renoveren zou dan goed uitkomen. Stefan, onze nieuwe groundsman, is gelijk in het diepe gegooid met het Shot Open en het ITF Shot Seniors Open en vele van jullie hebben inmiddels kennis met hem gemaakt. Hij zal begin oktober de opleiding tot groundsman volgen en zo langzamerhand het werk van Tennistotaal overnemen.

Woonhuis

Inmiddels is het huis van Sas leeg en dicht getimmerd. De aankomende weken zal gas/water en elektra afgekoppeld worden en kan de sloop beginnen. De reden dat we snel tot sloop willen over gaan is dat de situatie daar niet 100% veilig is en we geen risico willen lopen dat er gekraakt gaat worden of spelende kinderen in een gevaarlijke situatie terecht kunnen komen.

Padel

Eind september hopen we jullie meer informatie te geven over de plannen en financiële consequenties van de aanleg van een of meerdere padelbanen. Op dit moment kan ik jullie er niet veel meer over vertellen omdat de commissie padel zijn aanbevelingen en plannen nog aan ons moet voorleggen. Zodra we enig inzicht hebben in deze gegevens en een datum voor een mogelijke ALV dan laten we het jullie uiteraard zo snel mogelijk weten.

Competitie

De najaarscompetitie staat voor de deur met een volle vrijdagavond en een zondag vol met jeugd. De zaterdag blijft een ‘rustige’ dag. Leuk om weer te zien dat er toch weer zo’n 200 spelers zijn.

Rest mij jullie een sportieve Onderlinge toe te wensen en ik hoop jullie allemaal op het park te zien.

Sportieve groet,

Simone Sars-Huijser van Reenen

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist