Uitnodiging bijzondere ledenvergadering

10 augustus 2022


Beste Shotter, 

Het bestuur nodigt u van harte uit om twee bijzondere ledenvergadering van Z.T.C. Shot op donderdag 8 september 2022 bij te wonen. Beide vergaderingen vinden plaats in het clubhuis. De eerste vergadering begint om 19.45 uur en de tweede vergadering begint om 20.00 uur.  Beide agenda's vindt u hieronder. 

Aan- of afmelden 

We verwachten wederom een grote opkomst. Om dit in goede banen te leiden vragen wij u via dit formulier zich aan of af te melden voor deze bijzondere ledenvergaderingen.   

Vragen en ingezonden stukken

Leden die vragen hebben, sturen een bericht naar [email protected]. Ingezonden stukken, die uiterlijk 7 dagen voor de vergadering bij de secretaris zijn binnengekomen, zullen in behandeling worden genomen.

Volmacht  

Ieder ter vergadering aanwezig lid mag bij schriftelijke volmacht voor ten hoogste één ander lid stem uitbrengen. Wilt u hiervan gebruik maken? Print dan het document dat meegezonden is via e-mail op 10 augustus, vul de vragen in en plaats uw handtekening.  

Financiële vragen

De penningmeester is in de week voorafgaand aan de bijzondere ledenvergadering beschikbaar voor het beantwoorden van financiële vragen via [email protected]   

Agenda vergadering 8 september - 19.45 uur

  1. Welkom

  2. Het bestuur vraagt toestemming om onze clubnaam te veranderen in Zeister Tennis & Padel Club SHOT. Hiermee volgt een voorstel voor Statutenwijziging betreffende artikel 1. Hieronder de voorgestelde tekst voor Artikel 1.

    Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Zeister Tennis & Padel Club “SHOT” en is opgericht op tweeëntwintig september negentienhonderd dertig.

    Voor dit besluit is het noodzakelijk dat 2/3 van de stemgerechtigde leden aanwezig is. Is niet 2/3 van de leden aanwezig, dan zal er in de vergadering van 20.00 uur nogmaals gestemd worden over het voorstel ongeacht het aantal aanwezige leden en besloten worden, mits met meerderheid van tenminste tweederde van de uitgebrachte stemmen. 

  3. Sluiting  

Agenda vergadering 8 september - 20.00 uur

  1. Welkom en opening
  2. Besluitvorming | het bestuur vraagt toestemming om onze clubnaam te veranderen in Zeister Tennis & Padel Club SHOT. Hiermee volgt een voorstel voor Statutenwijziging betreffende artikel 1. (Zie agenda hierboven van 1 september 2022 om19.45 uur.)
  3. Toelichting uitbreiding padelbanen  
  4. Toelichting aanleg winterharde tennisbanen
  5. Financiën. Voorlopige cijfers 2022 en investeringsoverzicht
  6. Besluitvorming aanleg winterharde tennisbanen en padelbanen (U ontvangt de agenda vandaag al omdat agendapunt 2 vier weken voor aanvang van de BLV gepubliceerd moet zijn. Uiterlijk 24 augustus ontvangt u de precieze formulering van agendapunt 6.)
  7. Rondvraag en sluiting

 

De presentaties van de informatieavond van 30 mei 2022 en van de ALV van 30 juni 2022 zijn beschikbaar op onze website (inloggen met bondsnummer en wachtwoord).  

 

Volmacht BLV 8 september 2022.docx

Nieuwscategorieën