Sponsor uitgelicht: het Jagershuys

09 juni 2024


Het zal veel leden al zijn opgevallen: ook restaurant het Jagershuys draagt Shot een warm hart toe. Ze hebben padelbaan 9 ‘geadopteerd’ en zijn bovendien sponsor van het Ouder-Kind Toernooi op zondag 16 juni. Algemeen directeur Robbin Brouwer, zelf inmiddels enthousiast padelspeler, over het familiebedrijf:

Restaurant het Jagershuys bestaat al 45 jaar. Wij zijn bekend bij jong en oud in Zeist en de wijde omgeving. Velen zijn opgegroeid met de pannenkoeken van het Jagershuys. Ons restaurant kenmerkt zich als een gezellig familierestaurant midden in het Zeisterbos met een prachtig terras. Binnen heerst een knusse moderne sfeer. Voor de jongste gasten is er volop vermaak in onze grote speeltuin en in de speelkamer. Terwijl ouders genieten van hun maaltijd, een lekker drankje en een gezellig samenzijn.

Sinds 2022 is restaurant WOODZ onderdeel van de Jagershuys groep. Een tweede restaurant op dezelfde locatie, naast het pannenkoekenrestaurant. WOODZ is een prachtig, eigentijds restaurant waar je een avondje uit bent, samen met zijn tweetjes, met de familie of zakelijk. Bij WOODZ serveren wij heerlijke gerechten (ook om samen te delen), bijpassende wijnen en verfrissende cocktails. Bij mooi weer zit je heerlijk in de binnentuin onder de platanen.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en veel speelplezier bij deze gezellige tennis- & padelclub. Wij heten jullie graag van harte welkom in een van onze restaurants.

Hartelijke groet,

Familie Brouwer
Restaurant het Jagershuys 

Nieuwscategorieën