SHOT en Corona Update 15 maart

15 maart 2020


Beste Shotter,

We hebben allemaal te maken met de maatregelen in de strijd tegen corona. Wij als tennisvereniging respecteren dit en zullen deze richtlijnen volgen (zie tekst hieronder).

Maar ik wil dat niet doen zonder toch even een update te geven van dat wat we jullie graag hadden willen laten zien en voelen op 29 maart tijdens de opening van ons lustrum jaar..10 opgeknapte en vernieuwde banen... terrassen en clubhuis spik en span...padelbanen bijna klaar...95 potentiƫle nieuwe leden die proeflessen gaan volgen...meer dan 600 lessende - en 400 competitiespelende leden...een nieuwe tennistrainer...4 nieuwe padeltrainers, 140 padel- en/of combileden.. we zijn life and kicking..kunt u ook niet wachten om de baan op te gaan...

Hopelijk tot 6 april en stay safe!!

Simone Sars

Voorzitter ZTC Shot

UPDATE 15 maart Corona

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

Dit betekent dat SHOT alle activiteiten staakt t/m 6 april. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. Het clubhuis en het park zullen t/m 6 april gesloten blijven. Verder zullen de volgende evenementen niet doorgaan:

  • Tenniskids van 29 maart en 5 april
  • De eerste speeldag van de KNLTB Voorjaarscompetitie Landelijk op 4, 5 en 6 april
  • SHOT Open Jeugdtoernooi
  • Al onze interne evenementen t/m 6 april. 

De KNLTB beraadt zich nog over de uitvoering van de Voorjaarscompetitie. 

Bijeenkomsten

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Daarom zullen we ook niet meer bijeenkomen voor SHOT-vergaderingen en -overleggen.  

Basis hygiƫne maatregelen (RIVM)

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Het zijn:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Gebruik alleen je eigen bidon/waterfles 

Zie voor meer informatie en artikelen:

Nieuwscategorieën