Roulerend Padel toernooi

12 februari 2020


Doe mee met het roulerend padeltoernooi in onze regio en schrijf je voor 18 februari in. Hieronder alle informatie die je nodig hebt.

Wanneer

8 en/of 22 maart 2020. Je kunt je voor één of beide data inschrijven.

Locatie: 

De wedstrijden worden gespeeld op één van de deelnemende clubs. Per categorie wordt er op een andere club gespeeld. Voorbeeld: de 'gevorderden' spelen 8 maart in Woudenberg. De 'beginners' in Maarn. Op 22 maart rouleert het en speel je op een andere locatie. Je hoort één week van te voren waar je moet spelen.

Inschrijven (met of zonder partner):

Mail je inschrijving naar [email protected] voor 19 februari om 18.00 uur! Je kunt alleen inschrijven als je padellid bent bij Shot. Geef bij inschrijving aan:

  • Welke datum
  • Naam/Namen
  • Categorie

Je kunt je voor onderstaande categorieën inschrijven: 

  1. Topspeler: competitie 1e klasse
  2. Wedstrijdspeler: competitie 2e klasse > 2 jaar  padelervaring
  3. Gevorderd: competitie 3e klasse 1-2 jaar padelervaring
  4. Recreatief: beginner/weinig padelervaring

Waarom een roulerend padeltoernooi?

Een aantal padelclubs in de provincie Utrecht heeft het initiatief genomen een gezamenlijk toernooi te organiseren dat verspreid plaatsvindt over een aantal clubs. Onze banen zijn nog niet klaar, maar de omliggende clubs bieden ons de mogelijkheid mee te doen aan dit toernooi. Begin dit jaar stuurden we via de Shot nieuwsbrief al een ‘save the date’ waarin ook data in april genoemd zijn. De data in april gaan helaas niet door vanwege de voorjaars padelcompetitie die door de KNLTB georganiseerd wordt.

Dit initiatief is geboren om op een laagdrempelige manier andere clubs en hun padellers te leren kennen. We hopen dat jullie het een leuk initiatief vinden! 

 

Ruud Erckens

Nieuwscategorieën