Ranglijssttoernooi brons junioren tour jeugd groot succes

04 juli 2024


Het eerste ranglijsttoernooi voor de jeugd is afgelopen weekend gevierd met zonovergoten banen, prachtige wedstrijden van hoog niveau en met ondersteuning van een heleboel fijne Shotters en sponsors.

Onze tien Shotters hebben het ook uitstekend gedaan! De enige dame in het spel, onze kersverse Shotter Stacy Yean, speelde de sterren van de hemel in groen. Jay Gerritsen behaalde de finale in JE t/m 14 en Oliver de Knikker de halve finale in t/m 16. 

Los van deze prestaties zijn we trots op ons park waar we constant complimenten over kregen. We hebben in een weekend veel interesse gewekt bij goede jeugd uit de omgeving om onze poule van prestatieve spelers aan te vullen.

Trots ook op Mirthe en de crew die straalden achter de bar, op de groundsman voor de banen die er prachtig bij lagen en op de jeugd (onder aanvoering van Stuart) die regelmatig achter de wedstrijdtafel kroop om ons te helpen.

Veel dank aan Danny en Frank voor de geweldige aanmoediging van onze Shotters en hulp bij het sproeien van de banen (alsook Peter-Jan de Koning). En uiteraard dank aan Niesje, onze geweldige, toegewijde en immer positieve toernooicoach. Wat is het fijn jou erbij te hebben! We zagen onderling ook veel aanmoediging en trainingsgenoten die elkaar kwamen aanmoedigen. Kortom, wat een mooie sfeer.

Onze sponsor Jumbo danken we voor het heerlijke fruit en groenten. Het park rondgaan met schalen vol meloen (dank Tuun) was een groot succes. Tot volgend jaar!

Last but not least, dank aan onze hoofdsponsor Made Scholarship. Made Scholarships helpt bij het realiseren van college tennis (en andere sporten) in Amerika. Op alle niveaus kunnen zij de jeugd koppelen aan goede colleges om de tijd van hun leven te hebben op zowel academisch- als op sportniveau.

Als je ook wilt weten wat je kansen zijn op een tennis- en studiebeurs in Amerika, neem dan vrijblijvend contact op via @MadeScholarships of bezoek hun website https://www.madescholarships.com/nl/sporten/tennis/.

Marnie en Susan

 

Nieuwscategorieën