Plannen bardiensten!

22 februari 2019


Ga jij ook dit jaar weer bardienst draaien? Wij zouden dat zeer op prijs stellen. Samen de lusten maar ook de lasten dragen versterkt het verenigingsgevoel en de betrokkenheid van de leden. En supergemakkelijk in de ClubApp te regelen!
 
In de Shot Algemene Leden Vergadering - ALV van afgelopen woensdag is besloten dat alle senior-leden vanaf 24 tot en met 69 jaar dit seizoen 3 bardiensten dienen in te vullen en je kunt dat vanaf nu gaan plannen. Graag vragen wij je jouw bardiensten voor 18 maart in te plannen. Op sommige dagen en weken is het niet mogelijk om een bardienst in te plannen. Dat kan zijn vanwege de voorjaars-/najaarscompetitie, zomersluiting of speciale drukbezochte evenementen waarop de bar met Jongerenpoulers of door een professionele partner wordt ingevuld.
 
Inplannen gaat in de knltb.club omgeving door:
  • In te loggen op: https://mijn.knltb.club/clubs
  • De naam van de vereniging Shot in te vullen. Druk op Z.T.C. Shot.
  • Eventueel kan je de wachtwoord-vergeten-optie gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen. 
  • Vervolgens krijg je de kalender met de bardiensten bij Shot in 2019. Op de groene bardiensten kun je jezelf inschrijven. Klik op de betreffende bardienst waarna er een nieuwe pagina verschijnt met rechtsonder een knopje "Inplannen". Klik hierop om de dienst definitief voor jezelf in te plannen. NB: op de witte bardiensten zijn al leden ingeschreven en de blauw gekleurde zijn de door jou ingeplande bardiensten.
  • Of gebruik gewoon de KNLTB ClubApp! Daar kan je ook de Dienstenplanner vinden, onderaan de laatste nieuwsitems, waar je heel makkelijk je bardiensten mee kan inplannen, waar je ook bent.
 
Het wijzigen van een reeds ingeplande bardienst is helaas niet mogelijk en kan voorlopig alleen gebeuren door de bardienstbeheerder bij Shot. Mail daarvoor naar [email protected]
Als je op het laatst een bardienst toch niet kan draaien is het de makkelijkste oplossing om een jongerenpouler jouw dienst te laten invullen (zie info op de site).
 
Om achter de bar te kunnen werken moet iedereen een IVA certificaat hebben. (Instructie Verantwoord Alcohol schenken). Meer informatie staat op de Shot site onder kopje horeca. Het komt erop neer dat je een ‘online’ cursusje moet doen van ca. 10 minuten en dan het certificaat moet mailen naar [email protected]. Wij verzamelen de certificaten en leggen die in een map achter de bar.
 
Tot slot is het dit seizoen ook weer mogelijk om je bardiensten af te kopen tegen een vergoeding van € 60,-- voor de 3 diensten. Als je dit wil, stuur dan een mail met dat verzoek en je KNLTB-nummer uiterlijk 18 maart naar: [email protected]. LET OP: Ook de afkopers van vorig jaar moeten opnieuw een mail sturen dat ze willen afkopen.
 
Mocht je vragen hebben over de invulling van een bardienst bij Shot, kijk dan even op onze Shot-website onder "Over de Club - Bardienst en horeca". In de laatste week van maart gaan we twee informatie avonden organiseren.  We wensen je een gezellig en succesvol tennisseizoen en veel plezier voor en achter de bar bij Shot!
 
Leuk om jullie ‘achter’ de bar te zien, 
Shot Barcommissie
Brigitte de Beer, Esther de Vries, John van Haaren en Miriam Essink
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist