Plan je bardienst alvast in!

11 maart 2023


Het duurt niet lang meer, dan gaat het buitenseizoen weer van start. Lekker tennissen & padellen en daarna nog even wat drinken in het clubhuis of op het terras en genieten van ons mooie park. Dat kan echter niet zonder medewerking van jullie als leden. Daarom ook dit jaar weer het dringende verzoek aan jullie om jezelf aan te melden voor een bardienst of tuintjes ochtend. Samen de lusten maar ook de lasten dragen versterkt het verenigings-gevoel en de betrokkenheid van de leden.

De bar en de vrijwilligers worden ook dit jaar ondersteund door horecamanager, Lex Roukes.

Hoe plan ik mijn bardienst?
Inplannen gaat in de knltb.club app omgeving door:
1) Open de app
2) Kies onderin Club (Huisje)
3) Kies binnen de clubomgeving bovenin 'diensten'
4) Kies jouw dag en tijd

Toch niet kunnen/willen?  
Mocht je toch onverhoopt geen bardienst kunnen draaien dan kan jij deze afkopen voor €60,-. Het regelen van vervanging is niet meer mogelijk en bij niet opkomen dagen zal een boete van €100,- in rekening gebracht worden.  

IVA-certificaat
Volgens de Drank- en Horecawet zijn wij als vereniging verplicht iemand achter de bar te hebben staan, die in het bezit is van een IVA-certificaat. IVA staat voor Instructie Verantwoord Alcohol schenken. Het certificaat is voor ieder lid, die een bardienst moet draaien verplicht. Het kost slechts een half uurtje tijd om online de cursus te volgen die wordt afgesloten met een korte toets. Het stelt niet veel voor maar is wel belangrijk omdat wij als vereniging regelmatig controle krijgen van de gemeente op het naleven van de alcohol regels:
→→geen drank aan jongeren onder de 25 jaar zonder een legitimatie te vragen.

Wees voorbereid en behaal hier alvast je IVA zodat jij helemaal klaar bent voor een gezellige bardienst.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennis & Padel Club Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052