Padel clinic voor Shot-leden

13 december 2018


Nog even sportief bezig zijn voordat de kalkoen gevuld wordt? Schrijf je dan in voor een padel clinic georganiseerd door Shot.
 
Wanneer & waar?
22 december bij LTV de Doordraaiers in Houten voor de senioren
23 december op Hoenderdaal voor de junioren
13 januari bij bij LTV de Doordraaiers in Houten voor de senioren
 
Wat is padel?
Padel is een nieuwe racket sport die op dit moment bezig is met een snelle opmars in Nederland. Veel tennisverenigingen hebben de eerste stappen al gezet of overwegen dit. Ook Shot is gestart met een vooronderzoek naar de wenselijkheid en haalbaarheid van padel op SHOT. Daarom geven we SHOT-leden de gelegenheid om kennis te maken met deze sport. 
 
Aanmelden junioren (6-18 jr)
Stuur een e-mail naar [email protected]. Alle info over deze middag zoals programma en kosten vind je hier.
 
Programma senioren
In samenwerking met LTV de Doordraaiers in Houten hebben we twee middagen georganiseerd op zaterdag 22 december en zondag 13 januari, beide keren van 12 uur tot 16 uur. Leden kunnen op het hele uur inschrijven waarbij eerst een half uur instructie wordt gegeven en daarna kan je een half uur vrijspelen. De bijdrage per persoon is € 5. Dit is inclusief baanhuur, rackethuur en instructie. Per uur kunnen er maximaal 8 mensen worden ingepland. 
 
Inschrijven senioren
Interesse? Schrijf je dan snel in via [email protected]. Geef hierbij aan of je op 22 december of 13 januari wilt komen en op welk uur je wil inschrijven. Vol=vol.
 
Alleen komen kijken?
Dat kan! Schroom niet om toeschouwers mee te nemen. De kantine is open en hoe meer leden een indruk krijgen van padel, des te beter kunnen we een uiteindelijke beslissing onderbouwen. In Houten kunnen we niet alleen kennis maken met de sport, maar ook een goede indruk krijgen van de manier waarop een tennisvereniging deze nieuwe sport binnen de club heeft geïntegreerd.
 
Sneeuw of hevige regenval
Het zijn buitenbanen, maar het kunstgras is alleen niet bespeelbaar als er sneeuw op ligt. Regen kan wel, maar bij hevige regenval plannen we een nieuwe datum.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist