Padel activiteiten

07 mei 2021


Nu de nieuwe padelbanen in gebruik zijn, kunnen we van start met alle club padelactiviteiten!

King of the Court 2.0

King of the Court wordt behalve op zondag nu ook woensdag- en vrijdagavond georganiseerd. De afgelopen zondagen is al gestart met King of the Court en nu de nieuwe banen klaar zijn, kan dit ook op de woensdag- en vrijdagavond gespeeld worden.

Vanaf 16 maart start op de zondag de King of the Court 2.0. Er wordt gespeeld in drie blokken van 1,5 uur. Blok 1 start om 11.30 uur en is bedoeld voor de sportieve padeller. In blok 2 kruisen de competitieve padellers om 13.00 uur de degens.
Om 14.30 uur is het tijd voor de prestatieve padellers om de arena te betreden.
Voor dit wekelijks terugkerende evenement kunnen zich 78 deelnemers per keer inschrijven. De organisatoren delen de spelers in op sterkte. In de loop van de zaterdag worden de speelschema's gepubliceerd.

Op de woensdag- en vrijdagavond van 19.00-22.00 uur wordt King of the court in 2 shifts gespeeld, van 19.00-20.30 uur en van 20.30-22.00 uur, afhankelijk van het aantal inschrijvingen per avond.

Bij King of the Court spelen alle deelnemers wedstrijdjes van 20 minuten met 10 minuten inspeeltijd. Bij winst schuif je een baan omhoog en bij verlies een baan omlaag. Iedere wedstrijd wordt met én tegen andere deelnemers gespeeld. Per keer wordt er op een andere manier een verdeling gemaakt: kaarten trekken, manden met rackets of op niveau.

POWR 

Op de woensdagochtenden wordt de POWR (Padel Op Woensdagochtend Roulette). De afgelopen weken was het maximaal aantal aanmeldingen binnen no-time bereikt. Nu we meer banen hebben, hopen we dat iedereen die graag mee wil doen ook echt mee kan doen.
De eerste shift van 9.00-10.00 uur is voor beginners en de tweede shift van 10.00-11.00 uur voor de wat meer gevorderden) .

Aanmelden

Voor alle activiteiten geldt dat aan het begin van iedere week voor diezelfde week de activiteit in de agenda van de KNLTBapp onder Club wordt aangemaakt. Pas vanaf dat moment kan voor de activiteit ingeschreven worden. Het is dus niet meer mogelijk om voor alle activiteiten weken vooruit te plannen! 

Nieuwscategorieën