Ouder-kindtoernooi 16 juni

11 juni 2019


Ook dit jaar organiseren we het (groot)ouder-kindtoernooi weer! Meld je snel aan, want we gaan er weer een leuke dag van maken.
Wanneer
Zondag 16 juni van 10.00 tot 17.00 uur (max.)
Voor wie:     
Shotleden en hun introducés. Ieder koppel bestaat uit één senior (grootouder, ouder, oom, tante, buurman, buurvrouw of anderszins) en één junior waarvan er tenminste één lid van Shot is. 
Er wordt gespeeld in koppels (kind/volwassene) die in poules worden ondergebracht. Indeling op sterkte van kind (kleur bal).
Wij zorgen voor
Welkomst koffie met wat lekkers en limonade voor de kinderen, een gezamenlijke lunch en de borrelhap aan het einde van de dag!
Kosten      
€ 12,50  per persoon (deelname + koek, lunch, ijsje en borrelhappen)
€ 5,- per persoon voor aanhang die mee willen lunchen
Aanmelden
Via e-mail [email protected]nl waarin staat naam van senior & junior, balkleur junior, aantal jaren dat de junior tennist en je telefoonnummer.
Spelregel
Logischerwijs en ten behoeve van het spelletje moet ’t kind minimaal 1 jaar tennis ervaring(les) hebben gehad en de bal over het net kunnen krijgen.  
Afhankelijk van de leeftijd / kleur bal gaat er gespeeld worden op ½ , ¾ of heel veld.
 
Vanwege de verwachte grote belangstelling is inschrijven ook meedoen en betalen. Dus niet op het laatste moment afzeggen. Je laat je teamleden tenslotte niet in de steek.
 
Namens de Activiteitencommissie,
 
René van Vliet, tel. 0646086935
Hanneke van Kooten

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist