Niek Boot Trofee voor Niesje en Sas

18 juli 2018


Bij het Shot Open kregen Niesje Schuckink Kool en groundsman Sas de Niek Boot Trofee uitgereikt voor hun bijzonder grote inzet bij de 74e editie van dit grote en sterke tennisevenement dat jaarlijks op het park aan de Krakelingweg/Verlengde Slotlaan in Zeist wordt gehouden. Deze prijs wordt jaarlijks door de naamdrager uitgereikt, deze zomer voor de achtste keer.

Niesje Schuckink Kool is een begrip in tennisland voor haar organisatietalent al tientallen jaren achter vele toernooitafels bij vele nationale en internationale tennisevenementen zowel voor haar tennisclub Shot als voor de tennisbond KNLTB. Juist deze zomer besloot zij zich nog een keer in te zetten binnen de organisatie van dit toch inmense toernooi waar ruim 600 deelnemers uit heel Nederland aan deelnamen. Voor de kampeerders en hongerige deelnemers startte zij geheel vrijwillig in de keuken om een ontbijt klaar te maken, tuurlijk mét een uitsmijter. Begin augustus organiseert Niesje het internationale veteranentoernooi Shot ITF Seniors Open, ook op Shot.

Al vele jaren is Sas dé groundsman van Shot. Het bosrijke park telt twaalf banen die hij dagelijks vanaf de klok van zes in de morgen dagelijks in topconditie brengt en houdt. Heel veel extra arbeid was er te verrichten tijdens het Shot Open vanwege het extreme droge weer waardoor banen zowel extra geprepareerd als continu gespoten moesten worden . Een gigaklus van vroeg tot laat en dat acht dagen lang.

Beiden krijgen door Niek Boot een diner aangeboden, een traditioneel onderdeel bij de Trofee.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 691 31 78

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist