Midwinterpadelevenenent

19 december 2021


Op Shot is op 18 december het eerste midwinterpadelevenenent gespeeld. Veel dank aan de activiteitencommissie voor de voortreffelijke organisatie. Hieronder een verslag.

We hadden het padeljaar, althans zoals het nu lijkt, niet beter af kunnen sluiten dan gisteren met het eerste midwinterpadelevenenent.

Natuurlijk valt er nog wat te schaven, dus volgende keer een klein beetje andere opzet, maar iedereen die mee heeft gedaan heeft genoten.

Eerst een groep met ‘beginners’, voor zover je daarvan kunt spreken, want het niveau was veel beter en voor iedereen uitdagend en ook leerzaam.

Na afloop heerlijke hotdogs, kaas en bitterballen, verzorgd door Lex, terwijl er met een schuin oog werd gekeken naar de betere potten. Voor de deelnemers van die tweede groep was het heerlijk om eens 4 potten op goed niveau te spelen met steeds verschillende mensen en daarbij wat trucjes uit te proberen, die je in een echte wedstrijd achterwege laat.

De laatste shift werd ingevuld door het niveau ‘middengroep’: deze is ondertussen erg groot en daardoor ook divers. Voor de een wat uitdagender dan voor de ander, maar dat mocht de pret niet drukken. 

Om 1700 uur was het helaas al weer afgelopen.

We hopen snel weer een dergelijk evenement te mogen organiseren… tot die tijd blijven we oefenen, desnoods singelend.

Voor nu fijne feestdagen in goede gezondheid en dank ook aan Lex voor de lekkere happen. We kijken positief uit naar volgend jaar; hopelijk een jaar dat minder in het teken staat van het ‘corona-virus’ en meer in het teken van het ‘padel-virus’.

De activiteitencommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist

KVK-nummer

40476052