Ledenpas ophalen

10 april 2021


Veel leden hebben de nieuwe KNLTB-pas opgehaald. Dat is heel mooi! Maar er zijn nog veel niet opgehaalde pasjes. Heb jij je pasje nog niet opgehaald? Dan is er goed nieuws. Er zijn namelijk twee extra momenten geprikt:

  • Maandag 12 april van 20-21 uur
  • Donderdag 15 april van 20-21 uur

Brigitte de Beer, onze ledenadministrateur, zal in het clubhuis aanwezig zijn om jouw pasje te overhandigen.

Waarom ook alweer een nieuw pasje?

Er zijn voor het eerst extra functies aan de pas toegevoegd. Natuurlijk kun je ook nog steeds afhangen met de pas, maar dat kun je ook al online via de KNLTB-app.

Je hebt het waarschijnlijk al wel meegemaakt: je bent aan het tennissen, je moet toch even naar het toilet, maar het clubhuis is gesloten. Vanaf woensdag kom je dan niet meer voor een gesloten deur. Het pasje opent namelijk ook de toegangsdeur van het clubhuis. Je hebt dan alleen toegang tot het halletje waar de toiletten zijn.

Bardiensten worden er vooralsnog niet gedraaid omdat het clubhuis nog niet open is, maar als straks het clubhuis weer is geopend, kan de eerste bardienst met de pas een kwartier voor aanvang van de dienst ook toegang krijgen tot het clubhuis. Dat wordt automatisch geregeld.

Een andere handige functie die al iets langer bestaat, maar nu ook voor leden van Shot beschikbaar is: betalen met de ledenpas. Dat werkt zo: je kunt de ledenpas bij de kassa opladen met een zelf te kiezen bedrag. Voor de competitiespelers: je kunt alleen bij Shot betalen met de ledenpas. Speel je elders, moet je met je bankpas betalen. Overigens help je Shot enorm door met de ledenpas te betalen. Het scheelt de club enorm veel transactiekosten voor de pinbetaling.

Deze pas heeft extra functies, dus is vervanging helaas ook niet meer gratis. Bij verlies wordt tien euro in rekening gebracht. Een nieuwe pas is aan te vragen bij de ledenadministratie.

Nieuwscategorieën