ITF Seniors Open succesvol verlopen

09 augustus 2018


Het Shot ITF Seniors Open 2018 is afgelopen zondag succesvol afgesloten op de gravelbanen in Zeist met de finaledag.

Alle winnaars staan op een rij via de link http://itfseniors.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=C9ED0DF5-2038-4C43-B7FE-

Heel veel dank aan de toernooileiding - Niesje en Ton - voor het organiseren van dit internationale evenement op banen van SHOT.

Hieronder een kort verslag van Niesje.

Wie de afgelopen week op ons park is geweest, heeft kunnen genieten van de wedstrijden van het ITF Int. Shot Seniors toernooi.

Vanwege het zeer warme weer werden de speeltijden wat aangepast en werden er geen wedstrijden tussen 12.00 en 15.00 uur gepland. Alleen in het afsluitende weekend werd er gedurende de hele dag volop getennist, maar klagen deden de deelnemers niet. In totaal werden 153 partijen verspeeld. Op een enkele poulewedstrijd na, werden alle finales op zondag gespeeld. 

Vanuit Shot hadden Marjolein Gerbens en Thea Rietveld ingeschreven. Helaas voor Thea ging de damesdubbel in haar leeftijdscategorie niet door en ook haar mixed ging niet door vanwege een blessure van haar partner. Marjolein heeft kennis gemaakt met het internationale circuit. Hoewel ze wel haar wedstrijden verloor, heeft ze erg genoten naar haar eigen zeggen.

Op vrijdagavond werd, zoals gebruikelijk bij ons toernooi, een players dinner aangeboden. Het buffet werd dan ook druk bezocht door spelers en hun introduc├ęs. Deze avond werd omlijst door live music, wat erg in de smaak viel bij de deelnemers.

Aan het einde van de finaledag werd de toernooileiding namens de spelers door Bart Lefel (een trouwe deelnemer) en door Frits Raijmakers (bondscoach senioren) namens de KNLTB uitvoerig bedankt voor de goede organisatie en zorgen voor de deelnemers. Het is altijd een mooie mixed van prestatief tennis en toch ook gezelligheid. Daarom zien we ook ieder jaar vele bekende gezichten terug.

De toernooileiding kijkt in ieder geval met plezier terug op een zeer geslaagd evenement.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 691 31 78

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist