Inschrijving wintertraining geopend

18 juni 2019


In de winter van 2018/2019 werd er voor trainingen voor het eerst gebruik gemaakt van de blaashal op Shot. Dit was een groot succes! Vorig jaar hebben de trainers hun lesgroepen benaderd met de vraag of zij in de hal wilden trainen. Dit jaar doen we het anders en is de inschrijving gewoon open, net zoals dit altijd bij de zomertrainingen wordt gedaan.

Onze trainers hopen op veel inschrijvingen, maar kunnen nu al zeggen dat niet iedereen die gedurende de zomer in de avonduren training heeft, op hetzelfde tijdstip training kan krijgen in de hal. In de winter zijn er namelijk maar 2 banen in de blaashal beschikbaar in plaats van 5-6 banen die wij 's zomers buiten in gebruik hebben.

De trainers doen daarom een dringend beroep op jou, om ook aan te geven wanneer je overdag en in het weekend beschikbaar bent. Dan is de kans namelijk groter, dat de aanvraag gehonoreerd kan worden.

Aangezien de zomervakantie erg laat valt dit jaar en er na de vakantie nog maar 4 weken resteren tot de start van de wintertrainingen, sluit de inschrijving uiterlijk 1 juli 2019.

Dus schrijf je nu in!

Nieuwscategorieën