Inschrijven voor bardienst

03 maart 2020


Als seniorlid van SHOT draai je drie bardiensten per jaar. Voor sommigen geen probleem, voor anderen nieuw en misschien wat spannend. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het vooral heel gezellig is.

Waarom?
Omdat iedereen weleens zin heeft in een drankje na haar/zijn training of tennispartij. Omdat het een goede manier is om (nog meer) mensen te leren kennen op SHOT. Omdat je samen een vereniging vormt. Niet zomaar een vereniging, maar de leukste tennisvereniging van Zeist en omstreken.

Wie?
Alle seniorleden vanaf 25 t/m 69 jaar. 

Inschrijven
Inschrijven kan tot 15 april. Geef je snel op, zodat je ingeroosterd wordt op de datums van jouw voorkeur.

Maar... ik heb nog nooit een bardienst gedraaid.
Geen nood, geef dit gewoon op tijd aan per e-mail. Wij regelen dan dat je een keer instructie krijgt. Verder staat alles uitgebreid op papier, dus als je het niet meer weet, kun je het nalezen in het boek achter de bar. En er is eigenlijk altijd wel iemand op SHOT die jou een handje kan helpen als je er echt niet meer uitkomt.

De dreigementen
Tja, leuk is het niet, maar we moeten het er toch over hebben. Je kunt je bardiensten afkopen voor € 60,- euro. Maar dat betekent wel dat je drie heel gezellige ochtenden/middagen/avonden misloopt. Sta je ingeroosterd voor een bardienst en kun je niet? Dan zorg je zelf voor vervanging door een ander SHOT-lid of een jongerenpouler. Kom je niet opdagen, dan kost je dat € 100,-. En dat is zonde, want die had je beter kunnen besteden aan de andere kant van de bar...

Meer informatie
FAQ's over de bardienst 
Over de jongerenpoulers 


Tot op SHOT!

Nieuwscategorieën