Inschrijven Dames Dubbel Roulette (DDR)

08 maart 2018


Schrijf je nu in voor de DDR! Onder zonnige omstandigheden wordt er vanaf woensdag 4 april weer getennist met een hoop gezelligheid en lekkere koffie van het enthousiaste barteam. Schrijf je voor 26 maart in via [email protected]. Gezellig als je (weer) meedoet.

Voor wie nog niet bekend is met de Dames dubbel roulette:
Iedere woensdagochtend een uurtje tennissen met bekende of nieuwe dames, om daarna neer te strijken op ons gezellige terras voor een goeie koffie. Wil je graag nieuwe mensen leren kennen, leuke partijen tennis spelen en heb je de woensdagochtend vrij? Dan kan je je hiervoor opgeven. Kan je helaas niet altijd spelen, maar vind je het wel leuk om af en toe in te vallen voor iemand, dan kan je je als reservespeelster opgeven (graag erbij vermelden).

Inschrijven
Inschrijven kan per heden op: [email protected] onder vermelding van je voor/achternaam en je speelsterkte. Je moet wel al een partijtje kunnen spelen om mee te kunnen doen. Tot uiterlijk 26 maart kan je je opgeven, maar vol=vol. 
De DDR speelt zich af op woensdagochtend tussen 9 uur en 12 uur.  Je speelt een uur. Welk uur je speelt, hangt af van de indeling van je poule. Maar houd de hele ochtend vrij, zolang je de indeling nog niet weet.
Je inschrijving geldt voor het hele voorjaarsseizoen.

Vragen?
Heb je nog vragen, mailen naar [email protected] kan altijd, maar je mag me ook bellen op: 0621391138

Tot ziens op Shot.
Selma Kochen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 691 31 78

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist
Nederland