Informatieavond - woensdag 7 oktober 2020

25 september 2020


Aanmelden kan nog tot 7 oktober 16.00 uur. Daarna is er geen garantie dat de Teams-link tijdig via e-mail verstuurd wordt.

 
Het bestuur nodigt de leden van SHOT uit voor een informatieavond op woensdagavond 7 oktober om 20.00 uur met de volgende onderwerpen:
 
  1. Verhuizing Profit-gebouw. Het fysio- en fitnessgebouw van de Geeresteingroep voldoet niet meer aan hun wensen en eisen. Wij willen graag onze gezamenlijke plannen omtrent deze mogelijke verhuizing op het terrein van SHOT toelichten.

  2. Uitbreiding padel met 4 banen. De ledenstop is een feit, de wachtlijst groeit. In 3 maanden hebben we bereikt waar we dachten 3 jaar over te doen. De ambities van het bestuur gaan verder: We hebben gesproken in eerdere vergaderingen over het toekomst bestendig maken van de vereniging en dit bestuur denkt dat uitbreiding padel daarbij hoort.
 
Wij nemen jullie graag mee in onze plannen en staan open voor jullie aan- en opmerkingen/vragen of anderszins zodat wij met z’n allen voldoende draagvlak creëren hoe deze mooie toekomst voor de vereniging eruit zal zien.
 
Deelnemen kan op 2 manieren:
  • Fysiek op de club met een maximum van 23 personen of 
  • Door aan te geven dat je een link wilt krijgen voor het digitaal bijwonen van de bijeenkomst. 
Stuur een mail naar Birgitte Klein Holte via: [email protected]. Meld daarbij op welke wijze je wilt deelnemen!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist