Het Shot Open gaat Back to the Future!

12 april 2019


In 2019 wordt voor de 75e keer het Shot Open georganiseerd en dat belooft nu al veel goeds: de nieuwe organisatie gaat er een groot feest van maken voor zowel kampeerders, tennissers, toeschouwers als Shot-leden. Met hulp van nieuwe hoofdsponsor Gazelle zal er een spetterende tennisweek worden neergezet op ons park met op vrijdag 12 juli een geweldige feestavond en op zondag 14 juli toptennis tijdens de finaledag.

Met als thema Back to the Future blikken we terug op de rijke historie van dit roemruchte evenement en kijken we ook naar de toekomst van het toernooi, van het tennis en van de club om daar het maximale uit te kunnen halen.

Bovendien staat op zondag 7 juli de Gazellige 35+ Dubbeldag op het programma, waarbij al heel veel dubbels en mixpartijen van het reguliere toernooi worden gepland, met vooraf en naderhand een relaxte sfeer met een lekker hapje en drankje.

De organisatie onder leiding van Peter-Jan de Koning en Maarten van Maanen is al druk bezig om de week tot een succes te maken, en daarom is de inschrijving nu geopend voor de één van de mooiste weken van het jaar op Shot!

Alle informatie over het Gazelle Shot Open 2019 is terug te vinden op de toernooipagina.

Nieuwscategorieën