Harry van Reek: nieuwe tennistrainer bij SHOT

12 januari 2019


Het bestuur is blij  met de komst van onze nieuwe tennistrainer,  Harry van Reek, die met ingang van het nieuwe seizoen op ons prachtige park trainingen zal geven.  

Hij stelt zich hieronder aan u voor.

Laat ik mezelf als nieuwe trainer van Z.T.C. SHOT even voorstellen: Mijn naam is Harry van Reek, geboren in 1971 in Oostvoorne, een dorp in Zuid-Holland. Ik ben meer dan 25 jaar werkzaam als tennistrainer en -coach en doe dat nog steeds met veel passie en plezier!

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met tennissen en ik was meteen verkocht. Ik bleek er ook nog redelijk goed in te zijn ook! Heb zelfs Zondag 1ste klas gemengd gepeeld.

In 1993 ben ik naar Aruba verhuisd. Daar heb ik fulltime als tennisleraar gewerkt. Ik gaf daar les aan zowel toeristen als de lokale bevolking. Sommige spelers zijn al vanaf het begin (al 25 jaar!) bij mij op les gebleven! Ik heb meerdere malen als coach door Zuid-Amerika gereisd namens Aruba met de junior spelers voor de junior Davids Cup en Fed Cup. Ook ben ik jarenlang manager van de grootste tennisclub op Aruba geweest. Naast het lesgeven, speel ik ook regelmatig wedstrijden. Zo ben ik in 2009 voor Aruba uitgekomen in de Davis Cup te El Salvador.

Op de baan laat ik mijn spelers hard werken maar altijd met een glimlach. Zonder plezier in de sport red je het niet. Ik probeer zoveel mogelijk mijn (wedstrijd)ervaring te delen met de leerlingen om zo van iedereen, op elk niveau, een completere tennisser te maken!

Nu ben ik toe aan weer een nieuw avontuur. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij jullie tennisclub. Een nieuw team, een nieuwe uitdaging, ik kan niet wachten.

Tot ziens op de baan!


Harry van Reek Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 691 31 78

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist