Gazellige zondag

07 juli 2019


De 75e editie van het Shot Open is vandaag gestart met de Gazellige Zondag! 
 
75 jaar Shot Open
Dit jaar is een feestelijke lustrumeditie met Back to the Future als thema. Dit thema komt terug in de aankleding, de Gazellige Zondag en het spetterende feest op vrijdag. De lange geschiedenis van het Shot Open is online na te lezen
 
Inschrijvingen
We hebben 534 inschrijvingen binnen gekregen waarvan we er helaas 53 hebben moeten uitloten. Dit is vervelend en frustrerend, maar meer capaciteit kunnen we niet aan op Shot.
 
Gazellige Zondag
In verband met de drukte beginnen we zondag al met veel wedstrijden met een nadruk op de dubbels 35+. We geven deze dag een [email protected] thema met witte kleding, aardbeien & cream en Pimms. We hopen op veel publiek om er een mooie en Gazellige Shot dag van te maken.
 
Nationaal Ranglijst Toernooi
Ook dit jaar valt het open toernooi samen met een NRT** toernooi voor (sub)topspelers van Nederland. Hier zal binnenkort meer informatie over komen maar we hebben 12 spelers uit de mannen top-100 en 17 uit de dames top-100! Toptennis 
 
Catering: ToF stelt zich voor
Wij zijn het team van Twist of Flavours (TOF) en hebben een restaurant & catering aan de 1e Hogeweg te Zeist. Veel leden hebben al kennis gemaakt met ons team tijdens de Shot BBQ en op diverse competitie-zaterdagen.
Zondag 7 juli beginnen we en sluiten we volledig aan bij het thema "Wimbledon". Strawberries & whipped cream en als drankje een PIMM's. De gehele week kunt u genieten van onze food & drinks met als klap een de vuurpijl de vrijdagavond party "Back to the Future"!
En natuurlijk hopen we dat u deze week gezellig op Shot komt eten of borrelen. Of dit nu de daghap is of "à la carte", gewoon alvast een beetje vakantie vieren en niet zelf koken tijdens het toernooi.
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist