Dubbelcompetitietraining: schrijf je in

12 februari 2020


Stand per 1 maart:
Op 7 maart is nog om 16.00 uur voor 1 team een plek vrij en op 14 maart meerdere plekken. 21 maart is al volgeboekt. 

 

Als je naar buiten kijkt zal je het niet geloven, maar over iets meer dan een maand starten wij alweer met het zomerseizoen op onze mooie tennisvereniging Shot. Dit betekent dat ook de competitie weer voor de deur staat. Omje daar goed op voor te bereiden willen wij jullie uitnodigen voor het volgende: 

Op zaterdag 7 maart, 14 maart en 21 maart, tussen 13:00 uur en 17:30 uur organiseren wij dubbel-competitietrainingen in onze eigen blaashal.

Wat gaan wij doen?

Wij gaan jullie meenemen in de strategie van het dubbelspel. Wat betekent het als je de baan smal houdt t.o.v. je velddekking? Hoe kan je nog beter anticiperen als netspeler en waar let je dan op? Welke afspraken kan je maken met je partner om je tegenstanders elke keer een stap voor te zijn? En natuurlijk nog veel meer! Of te wel, daar moet je bij zijn!

Inschrijven

Schrijf je snel in met je team (min.4 personen) en zorg dat je klaargestoomd wordt voor weer een mooi tennisseizoen. De vergoeding bedraagt €25,- per persoon (1,5 uur training, incl. baanhuur) en kan bij aanvang betaald worden aan één van de trainers. 

Stuur een e-mail naar [email protected] met de volgende gegevens:

Namen van de deelnemers en voorkeur van tijdstip ( 13.00-14.30 uur, 14.30-16.00 uur of 16.00-17.30 uur ).

Wij kunnen de voorkeurstijd niet garanderen, maar wij doen ons best! 

Tot snel op Shot! 

 

Henriette, Danny, Harry en Mirjam

Nieuwscategorieën