Doe mee met SHOT Open 2018

07 juni 2018


Van maandag 9 tot en met zondag 15 juli wordt het 74e open toernooi van SHOT verspeeld. Bij heel veel inschrijvingen starten we al op zondagmiddag 8 juli.

IEDEREEN KAN MEEDOEN in een enkelspel, dubbel of gemengd dubbelspel. Niet je speelsterkte is van belang, maar je rating. Maakt niet uit of die 2,zoveel of 9,nog iets is, we delen in op rating en proberen gelijke ratings tegen elkaar te laten spelen. Op afvalschema of in poules.

De INSCHRIJVING voor het reguliere toernooi staat open en is te zien via de link https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=E7AADC11-7C49-454C-920F-302859606CB9 Lees ook onder reglement de regels juist voor ons Shot Open 2018.

INSCHRIJVEN voor het Nationaal Ranglijsttoernooi (NRt**) loopt via de KNLTB. Die link staat op https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=0749C325-390C-4565-8119-EDA65E1AD8B8. Wildcards aanvragen via [email protected]

De inschrijving sluit op zondagavond 1 juli a.s.

Voor zo’n groots evenement als het SHOT Open is een GROTE GROEP LEDEN nodig die zich inzetten in de toernooiweek. Die zijn er zeker gevonden. Top. Voor het tennisgedeelte OP de baan (toernooileiding) zijn dat Reinder Aalders, Laurens van Hillegersberg, Maartje Vermeulen, Niesje Schuckink Kool en ondergetekende. Daarnaast zijn onder meer actief Mirjam Berkhout, Henriëtte van Aalderen, Danny Potappel, Jorn Herber, John van Haaren. Miriam Essink, Annet Abeen, groundsman Sas en hulp Matthieu, Simone Sars en vast nog meer leden. Vanuit de tennisbond KNLTB zijn aan ons toernooi verbonden Janneke Stoeltie als bondsgedelegeerde (4e jaar, hele week) en Arthur Welten wederom als hoofdscheidsrechter (vanaf woensdag).

ALLE DEELNEMERS, jong, middelbaar en de rest, MOGEN KOMEN KAMPEREN met tent of caravan. Een grote tennisgroep groot zo’n 55 deelnemers uit Oegstgeest heeft zich al aangemeld. Super.
Voor deelnemers en kampeerders wordt er een activiteitenprogramma samengesteld naast het tennissen op de baan zoals een koekenpantennistoernooi, een beachtennistoernooi, een darttoernooi en een feestavond op de vrijdag.
Meld even als je komt kamperen, weten we het vast. Graag aan Niek Boot via [email protected] . Vragen over eten en drinken lopen via John van Haaren. Mail gerust naar bovenstaand adres. Je krijgt snel antwoord.

Al het drinken en eten (bar en keuken) wordt de hele toernooiweek verzorgd door HET BERGPAVILJOEN uit Amersfoort. Allen kunnen komen ontbijten, lunchen en warm eten via de daghap of à la cart.

GAAT WEER EEN TOPWEEK WORDEN met toptennis regionaal én landelijk OP onze 12 banen en DAARNAAST veel vertier rond de banen op ons fraaie park.

DANK nu al aan het adres van ons Shotlid Ilonka van Slooten. Zij heeft in het verleden vele ontwerpen van posters, flyers en zelfs van het lustrumboek 75 jaar Shot gemaakt, nu voor het SHOT OPEN 2018 een fraaie poster en flyer. Super bedankt Ilonka. Top. 

OP naar een TOP SHOT OPEN 2018! Doe mee, kom kijken, kom genieten, kom eten, drinken. Kortom GENIET MEE.

TOT OP SHOT, OOK BIJ HET 74e SHOT OPEN 2018.

Niek Boot,
toernooidirecteur SHOT Open 2018.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 691 31 78

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist