Doe mee met het Shot Open van 11 t/m 17 juli

26 juni 2022


Het is elk jaar weer een happening op ons park aan de Verlengde Slotlaan: het Shot Open tennistoernooi. Spelers uit de hele regio trekken naar Zeist om op alle niveaus mooie wedstrijden tegen elkaar te spelen. Zowel complete beginners als doorgewinterde toernooispelers komen bij het Shot Open aan hun trekken!

Het goed ingespeelde team onder leiding van Peter-Jan de Koning en Maarten van Maanen is weer een mooie week aan het voorbereiden; goeie catering met dagelijks verschillende daghappen, een gezellig voorweekend met veel dubbelpartijen, feestelijke aankleding, een spetterend feest voor alle deelnemers op vrijdagavond en natuurlijk mooie tennispartijen gedurende de hele week!

Schrijf je daarom nu in en doe mee met het mooiste tennistoernooi van Zeist en omstreken van 11 t/m 17 juli 2022! De inschrijving is geopend t/m 2 juli 2022.

Let op: geef bij je inschrijving onder beschikbaarheid goed aan of je overdag kunt spelen of niet. We spelen namelijk in principe vanaf 12 uur, tenzij je anders aangeeft!

Nieuwscategorieën