Doe je mee aan het 79e  Shot Open van 7 t/m 14 juli?

03 juni 2024


Dit jaar vindt de 79e editie van het Shot Open tennistoernooi plaats van zondag 7 juli tot en met zondag 14 juli. Het is de week voor de zomervakantie, dus we rekenen op veel inschrijvingen uit Zeist en omstreken. Het toernooi is een Actueel Rating Toernooi wat betekent dat op alle niveaus gespeeld kan worden in het enkel- en dubbelspel. Zoals gewoonlijk zijn er ook aparte onderdelen voor 35+.

Net als de afgelopen jaren valt het Open toernooi samen met een Nationaal Ranglijst Toernooi (NRT) voor spelers en speelsters uit de top 50 t/m top 150 van Nederland. Voor veel opkomende talenten is dit de weg naar de Nederlandse top en een opstapje voor internationale toernooien. Naast leuk en gezellig tennis is er dus ook spectaculaire topsport te zien op ons eigen mooie park.

Ook komen dit jaar de kampeerders uit Oegstgeest weer terug, waardoor de feestavond voor deelnemers en Shot-leden op vrijdag 12 juli een uitstekend begin is van de zomervakantie voor jong en oud(er).  Op zaterdag 13 en zondag 14 juli zijn de spannende finalewedstrijden, dus kom allen kijken.

Inschrijven en bekijken van schema’s kan via de mijnknltb-website of deze link Shot Open 2024 | MijnKNLTB (toernooi.nl)

Nieuwscategorieën