Contributie en Afkoop bardienst

14 april 2018


Alle leden hebben vrijdag 13 april 2018 een factuur ontvangen voor de contributie 2018. Indien van toepassing staat ook de afkoop bardienst op de factuur.
 
Standaard staat in de omschrijving “Contributie en Afkoop bardienst”. Dit is wellicht verwarrend omdat de bardienst uiteraard alleen op de factuur staat als de bardienst wordt afgekocht. In de email kan je doorklikken op “Betaalkeuze maken” waarna je vervolgens kan doorklikken op “Bekijk uw rekening”. Hierop staat het totaalbedrag gespecificeerd met aparte factuurregels voor het lidmaatschap, afkoop bardienst (à € 60, indien van toepassing) en entreegeld (indien van toepassing).
 
Gaarne het verzoek om zo spoedig mogelijk te betalen. Kostentechnisch is het voor de vereniging het voordeligst als je in één keer betaald met een automatische incasso. De datum van incasso kan zelf worden bepaald binnen een zekere bandbreedte.
 
Alvast dank voor de medewerking.

Jos van der Meer
Penningmeester
 
TIP: Met je KNLTB-pas kan je ook betalen bij de bar. Hiervoor moet je eerst bij de bar met je PIN-pas geld storten op de rekening die is gekoppeld aan je KNLTB-pas. De KNLTB-pas van 2017 en 2018 kunnen hiervoor worden gebruikt. Ze zijn beide gekoppeld aan dezelfde rekening in het kassasysteem.

Informatie contributieVragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 691 31 78

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist