Competitie 2020 van start

13 september 2020


 
Toch nog tenniscompetitie in 2020. Na het wegvallen van de Voorjaarscompetitie in april en mei organiseert de tennisbond KNLTB nu op de data van de Najaarscompetitie een complete competitie, eentje voor tennis én padel.
De belangstelling landelijk is groot met ruim 27.000 teams. Ook vanuit Shot doen heel veel teams wekelijks op diverse dagen mee. 
 
Eén van de jeugdteams heeft een verslag gemaakt van hun eerste speeldag:
 
""Wij zijn Merel, Tessa, Florentijn en Sander. Wij doen mee aan de najaarscompetitie tennis, team gemengd 13 tot en met 17 jaar, eerste klas op de zondag.
 
Vandaag, 13 september, hebben wij heerlijk genoten van het mooie weer. Ook hebben wij lekker getennist. Uiteindelijk hebben we met 5-1 gewonnen.
 
Al met al was het dus een fantastische competitiedag.
 
Wij kijken er naar uit om volgende week van Frank Koekkoek (een van onze tennistrainers) tips te krijgen. Iduna is dan onze tegenstander. We zullen het niet makkelijk krijgen. Dus we verwachten veel publiek (natuurlijk op gepaste afstand).""
 
Meer weten?
Voor algemene informatie over deze competitie is nuttig het artikel via de link https://www.tennis.nl/nieuws/2020/08/indeling-knltb-competitie-2020-bekend/
Indeling, data en speeltijden zijn te vinden via www.mijnknltb.toernooi.nl met vervolgens het aanklikken van competities in de linker balk.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist