Clubladder 2021

12 april 2021


Binnenkort begint het tennisseizoen weer. Nog steeds met alle beperkingen van Corona, waardoor de competities helaas uitgesteld zijn. Maar gelukkig is er de Clubladder! De leukste manier om mensen binnen de club te leren kenen en om weer actief te gaan tennissen. 

Speel mee op de ZTC Shot-ladder en wij regelen elke twee weken een wedstrijd op jouw niveau.  Geen vaste dagen:  je speelt op basis van je beschikbaarheid.  Als je wint van iemand die hoger op de ladder staat wissel je van plek.  Voor meer info zie https://www.shotzeist.nl/ladder

Op maandag 19 april start het zomerseizoen 2021 van de clubladder. Een speelronde duurt 2 weken en de laatste ronde eindigt op 10 oktober. Je kunt rondes overslaan als je geblesseerd bent of op vakantie gaat.  Alles wordt gepland en geregistreerd via de clubladder app.  

Hoe meld je je aan?  
Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden voor de Shot heren of de Shot dames tennisladder via de clubladder app of de volgende links:

Dames
Heren 

Of download de gratis app: ‘Clubladder‘ van SportconneXions.

   
Spelers die vorig jaar hebben meegedaan hoeven niet opnieuw aan te melden.

Jullie ontvangen een herinnering voor de start van de eerste ronde. Wij hopen veel van jullie snel weer aan het ladderen te zien.  Wij gaan er samen een mooi jaar van maken!     

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist