Clubhuis dicht

30 september 2020


Wat hebben we afgelopen weken genoten van het tennissen en padellen. Wat heerlijk dat het clubhuis open was en dat er zoveel kleine en grote evenementen georganiseerd zijn.  En wat hebben we het met z’n allen goed gedaan: online afhangen als je komt spelen, 1,5 meter afstand houden op het park en clubhuis en alle andere noodzakelijke regels om het coronavirus buiten de deur  te houden. En wat zijn we er klaar mee met deze leefregels. Helaas is het virus nog niet klaar met ons. 

Het kabinet treft opnieuw landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Voor SHOT betekenen de nieuwe maatregelen dat we wel kunnen blijven tennissen en padellen, zolang het weer het toelaat. Ook in wedstrijdverband, alleen zonder publiek. En ons clubhuis (met uitzondering van de toiletten) is gesloten. 

Vrij spelen en training

Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden, reserveer vooraf online een baan via de KNLTB.Club app, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.

Competitie

Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. De toiletten van het clubhuis zijn open. Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uitmaken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.

Bob Werner en Miriam Essink sturen binnenkort aan alle teamcaptains extra informatie over het verloop van de najaarscompetitie.

We realiseren ons dat dit impact heeft op ons clubleven en de competitie- en toernooisfeer zoals we die kennen niet haalbaar is. Geen ontvangst met koffie, thee en taart en geen drankje na afloop. Heel jammer voor alle sporters. We gaan het enorm missen, maar we hopen hiermee het vespreiden van het virus tegen te gaan.

 

Het bestuur van Z.T.C SHOT

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 691 3178

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist