Bijzondere Ledenvergadering: over banen en panelen

17 januari 2019


Op dinsdag 15 januari kwam de Bijzondere Ledenvergadering (BLV) bij elkaar om een besluit te nemen over het renoveren van baanvakken en de aanschaf van zonnepanelen. Deze projecten zijn unaniem goedgekeurd. 

De zonnepanelen
Op het dak van het clubhuis komen zonnepanelen. Ze zijn duurzaam, zorgen voor energiebesparing en brengen na een terugverdientijd van 6 tot 8 jaar geld op door stroom terug te leveren. De aanschaf van zonnepanelen is goedgekeurd onder voorbehoud dat we hierop subsidie krijgen.

De baanrenovatie
We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat we het jaar rond kunnen tennissen op ons park. Met dit doel is de blaashal gerealiseerd en is baanvak 11/12 gerenoveerd. Dit jaar gaan we door. 

Baanvak 1/2 wordt gerenoveerd en onder afschot gelegd. De damwanden en het hekwerk worden vernieuwd. Om te voldoen aan de KNLTB-specificaties verbreden we dit baanvak in de richting van de bosjes. 

Baanvak 3/4 krijgt nieuwe damwanden en een demontabel hekwerk in verband met de blaashal. We willen de baanvakken 1/2 en 3/4 klaar hebben voor de Voorjaarscompetitie begint. 

In de agenda stond dat ook baanvak 9/10 onder afschot komt te liggen. Tijdens de BLV is besloten om het baanvak pas te bepalen als er meer zicht is op de totale plannen voor het park. 

Trots op SHOT
Voorzitter Simone Sars is enorm trots op onze vereniging en op alles wat we het afgelopen jaar met elkaar hebben bereikt. We zijn in beweging, benadrukte Simone, dus laten we dit momentum gebruiken om door te gaan op weg naar een toekomstbestendig SHOT. 

Meer weten?
De notulen van de BLV zijn binnenkort te vinden op het besloten gedeelte van onze website.


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030 691 31 78

Zeister Tennisclub Shot

Verlengde Slotlaan 117
3707 CE Zeist